OstroVit MgZB ultra, Magneziu, Zinc, B6 120 Tablete

26 RON
1 / 1 ...

OstroVit MgZB ultra, Magneziu, Zinc, B6 120 Tablete

26 RON
Descriere
OstroVit MgZB ULTRA este un supliment alimentar de inalta calitate, format din trei compusi necesari corpului uman, adica magneziu, zinc si vitamina B6 (pirodoxina). Supliment destinat adultilor activi fizic, in special sportivilor.

MAGNESIUM, ZINC si VITAMINA B6 (MgZB)

Magneziul continut in preparat ajuta la buna functionare a muschilor si la mentinerea echilibrului electrolitic si ajuta la mentinerea oaselor si a dintilor sanatosi. Magneziul si vitamina B6 contribuie la mentinerea unui metabolism energetic adecvat si ajuta la buna functionare a sistemului nervos. In plus, aceste componente contribuie la reducerea oboselii si oboselii si ajuta la mentinerea functiilor psihologice normale.

Zincul gasit in OstroVit MgZB ULTRA ajuta la mentinerea unui echilibru adecvat acid-baza si ajuta la mentinerea parului, pielii si unghiilor sanatoase. In plus, zincul contribuie la mentinerea metabolismului normal al acizilor grasi si vitamina A. Zincul si vitamina B6 ajuta la buna functionare a sistemului imunitar.

Vitamina B6 ajuta la sinteza corecta a cisteinei si la mentinerea metabolismului adecvat al homocisteinei. Vitamina B6 contribuie la mentinerea metabolismului normal al proteinelor si glicogenului si contribuie la reglarea activitatii hormonale. Suplimentul destinat adultilor care sunt activi fizic, in special sportivii. Produsul este recomandat in perioadele de efort crescut. PROPRIETATI OstroVit MgZB

Componentele produsului ajuta la mentinerea oaselor sanatoase, Sustine procesul de anabolism. Imbunatateste regenerarea post-antrenament a corpului. Ajuta la reducerea oboselii si la buna functionare a functiilor cognitive. Are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, asigura un somn profund, regenerativ.

Mod de administrare: Consumati 1 portie (3 tablete) zilnic inainte de culcare.

INFORMATII NUTRITIONALE

 PER PORTIEDZR%

Magnesium375 mg100 %*

Zinc15 mg150 %*

Vitamin B62 mg143 %*

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Vezi mai multe detalii si cumpara
50 vizualizari Bucuresti 19 Iul. '24 (08:36)