Paine si Vin - Bar cu vinuri

Paine si Vin - Bar cu vinuri

Caracteristici
Baruri
Descriere
Paine cu maia crescuta la noi in brutarie. Dospita pe indelete, de pe o zi pe alta, la rece, si coapta de dimineata. Simpla, cu mai multe tipuri de faina si seminte, sau specialitati cu blue cheese si nuci, Tilsit de Torockoi si rosii uscate, alune de padure si fructe uscate sau focaccia cu rosii cherry, cimbru si rozmarin.
Detalii suplimentare
Descopera si imparte cu vecinii de masa cele mai bune gusturi de la producatori locali, legume proaspete, bunatati de bacanie, dar si cele mai iubite mezeluri si branzeturi din Europa.
Cinci feluri ancestrale de a face paine pe vatra, la foc de lemne, comune mai multor culturi din intreaga lume. Poti sa le spui flatbreads, turte sau azime. Preparate din apa, sare, faina, cu sau fara drojdie, pot fi subtiri de cativa milimetri sau pot creste pana la cativa centimetri. Pot fi simple, pot avea seminte si mirodenii, pot fi umplute sau presarate.
Vinurile noastre locale, provin doar de la crame recunoscute, din toate regiunile viticole cu traditie din Romania: Dobrogea, Muntenia, Transilvania, Oltenia, Crisana – Maramures, Banat si Moldova.
25 vizualizari Sector 5, 16 Oct, 15:01