Penar cu fermoar Time To Fly

70 RON
1 / 3

Penar cu fermoar Time To Fly

70 RON
Descriere
Santoro Gorjuss Cityscape. Gorjuss Cityscape Penar cu fermoar - Time To Fly de la Santoro este un mod elegant de a stoca accesoriile de scris.
Tematica Time To Fly este ilustrata intr-o paleta de culori crem si corai, penarul de la Santoro este decorat cu simpatica fetita Gorjuss pe ambele fete exterioare si de asemenea este detaliat cu repere iconice din Spania, stele, inimioare si un panou dungat in nuante de alb si corai in exterior. Interiorul este foarte incapator, iar captuseala este in dungi monocrome. In interior, de capacul penarului Gorjuss Cityscape de la Santoro este atasat un suport rigid pentru pixuri si creioane, prevazut cu un elastic negru care formeaza 4 spatii invididuale pentru ca acestea sa stea in siguranta.
Mica surpriza de la Gorjuss Santoro este reprezentata de un sticker cu simpatica fetita Gorjuss Time To Fly. Acesta este agatat de fermoarul penarului si este protejat de o coperta din carton stil pasaport.
Gorjuss Cityscape Penar cu fermoar - Time To Fly de la Santoro este foarte potrivit pentru a fi oferit cadou unei persoane dragi!
Dimensiuni: 23 x 10 x 6 cm
Material: Poliester
Tip inchidere: Cu fermoar cu tenta vintage inscriptionat cu capul simpaticei fetite din colectia Gorjuss.
Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa.

null
Vezi mai multe detalii si cumpara
64 vizualizari Bucuresti 07 Iul. '24 (12:36)