Potassium Citrate 99mg 120 Capsule, Swanson

35 RON
1 / 1 ...

Potassium Citrate 99mg 120 Capsule, Swanson

35 RON
Descriere
Potassium Citrate beneficii
         sprijina sanatatea cardiovasculara
         ajuta lareglarea tensiunii arteriale crescute
         actioneaza ca tonic energetic
         reduce sensibilitatea la sare
         contribuie la buna functionare a rinichilor
         poate reduce riscul de accident vascular cerebral
         ajuta la ameliorarea osteoporozei
         sprijina buna functionare a sistemului nervos
         citratul de potasiu este foarte digerabil si bine absorbit de organism
Potasiul este al treilea cel mai abundent mineral din organism dupa calciu si fosfor si este unul dintre cei mai importanti electroliti din organism, alaturi de sodiu si clorura. Electrolitii sunt minerale esentiale pentru echilibrul adecvat al fluidelor in organism. Acestia au un rol esential  in reglarea tensiunii arteriale si contractia musculara, buna functionare a sistemului nervos si rinichilor. De fapt, acesti trei electroliti impreuna sunt importanti pentru fiecare proces chimic din organism. De asemenea, potasiul ajuta la transformarea zaharului din sange in glicogen.
De asemenea, potasiul este unul dintre elementele care asigura elasticitatea tesutului, ajuta la ameliorarea leziunilor, contribuie la buna functionare hepatica, regleaza activitatea intestinala, ritmul cardiac, cantitatea de lichid intracelular si ajuta la transformarea zaharului din sange in glicogen.
Potassium Citrate Prospect
Mod administrare: Ca supliment alimentar, o capsula pe zi.
Compozitie: Potasiu citrat 99 mg/capsula
Potassium Citrate contraindicatii: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Vezi mai multe detalii si cumpara
50 vizualizari Bucuresti 15 Iul. '24 (08:48)