Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Pregatire computer IT si cursuri engleza

Pregatire computer IT si cursuri engleza

Caracteristici
Categorie: Meditatii Engleza Alta materie
Descriere
nivel incepatori avansati. Tehnologii IT: Excel Word Adobe Photoshop email Internet programare. Cursuri pt invatarea limbii engleze cu profesor canadian. La domiciliul clientului. Factura, chitanta
Detalii suplimentare
Oferim cursuri pentru elevi/adulti in programare (C, C++, Java, VB, VBA, etc), in utilizarea optima a computerului personal (+tableta, +telefon), precum si in utilizarea profesionala a programelor Word/Excel/PowerPoint/Adobe (+Photoshop) etc. Incepatorii pot opta pentru cursuri de cateva sedinte, sau numai de cateva ore, pentru a stapani la un nivel profesional programele MS Office/Adobe (cu diacritice), pentru procesarea grafica a imaginilor, sau pentru constructia, dezvoltarea, si intertinerea site-ului personal.

Pentru companii, oferim cursuri de "Automatizari IT" pentru procesarea complexa a datelor (sortare, calcul, afisaj, tiparire, salvare multipla), inclusiv a bazelor de date specifice.

Limba engleza poate fi invatata (si aprofundata) in mod profesional, rapid si usor, in cateva luni de zile--dupa cum opteaza clientul. Cursul este sustinut de un profesor canadian.

Lucram online, sau la domiciliul clientului, cu factura si chitanta.

Va multumim!
199 vizualizari Bucuresti 01 Apr, 09:10
Anunt inactiv