Presa pentru calcat guler si mansete

1 / 1 ...

Presa pentru calcat guler si mansete

Descriere
Rotondi BL CLP. Rotondi BL CLP – este o presa cu aburi si aspiratie specializata pe calcatul gulerului si mansetelor, dotata cu sistem de protectie pentru a preveni accidentele.

Perna de presare inferioara construita din 3 straturi de silicon este incalzita electric sau cu aburi. In partea superioara presa are un cap de presare din inox incalzit cu electricitate sau aburi.

Presa poate fi comandata cu perne de presare de diferite forme si marimi (vezi imaginea 2). In cazul in care nu se dispune de o retea de alimentare cu aburi presa poate fi comandata cu generator de aburi incorporat de 24,5 de litri dotat cu o rezistenta pentru incalzire de 12, 15 sau 18 KW. Generatorul furnizeaza aburi la 4,5 bari.

Presa pentru calcat guler si mansete Rotondi BL CLP

Presa poate fi livrata la 230V sau 400V

Dimensiuni 170x135x180 cm

Greutate 220/350 Kg

Urmatoarele optionale pot fi atasate la presa:

• aspiratie realizata cu ajutorul unei pompe de vacuum cu puterea de 0,37 KW.

• panou de control ET1-RAFFAELLO pe care pot fi programati timpii de presare si doza de aburi, functia de pre aspiratie si post aspiratie, presiune, suflanta etc – in total 9 programe

• pistol cu aer si apa

Compozitie: masina se livreaza completa

Masina este de calitate superioara, recoamandata pentru toate tipurile de ateliere precum si pentru fabrici cu productii medii si mari.

La achizitia acestui utilaj dispuneti de garantie 1 an si post garantie 5 ani .

Livrare in toata tara!

Vezi mai multe detalii si cumpara
47 vizualizari Prahova, Blejoi, ieri; 15:00