Princess Party - Locatie pentru spectacole si evenimente

Princess Party - Locatie pentru spectacole si evenimente

Caracteristici
Petreceri copii
Descriere
Princess Party este locul unde visele printeselor devin realitate!
Imagineaza-ti o zi in care fetita ta se poate simti ca o printesa! Din momentul in care intra pe usa Princess Party va fi rasfatata si alintata.
Detalii suplimentare
Mediul magic si amabilitatea personalului vor face ca petrecerea printesei tale sa fie una de neuitat atat pentru ea cat si pentru invitatii sai. De ce?Deoarece venim cu ceva nou! Un alt mod de a-ti petrece ziua de nastere: SPA PARTY. Fiecare pachet spa vine cu oferte personalizate, decoratiuni, muzica si un cadou surpriza pentru sarbatorita. Pachetele contin: mini mani, mini pedi, crazy hair, karaoke si o parada a costumelor. Daca doriti, va puteti aduce  tortul, iar de bauturi ne ocupam noi.Durata unei petreceri variaza intre 2 si 3 ore in functie de pachetul ales.
Situat pe Drumul Sarii nr.29, Princess Party este specializata in petreceri aniversare spa, petreceri pentru copii, baby shower, alte evenimente si intalniri individuale.Nu veti avea dureri de cap planificand o petrecere aici! Princess Party are grija de decorul petrecerii pentru tine, candy bar, cupcakes, pinata, invitatii si multe altele!Oferim pachete diferite si atractive in functie de bugetul d-voastra si de dorintele printesei!!!Va asteptam cu drag!
411 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 11 Jul, 14:40