Pure Nutrition Sleep formula (formula pentru somn odihnitor) - 60 capsule

74 RON
1 / 1 ...

Pure Nutrition Sleep formula (formula pentru somn odihnitor) - 60 capsule

74 RON
Descriere
Beneficii Sleep formula


-          formula complexa de somn

-          reduce anxietatea si depresia

-          reduce stresul

-          reduce insomnia

-          imbunatateste calitatea vietii

-          certificat de calitate gmp


 

Ce este FORMULA DE SOMN Pure Nutrition?


SLEEP FORMULA este un supliment nutritiv extrem de eficient care combina cele mai bune ingrediente pentru a imbunatati calitatea somnului. Formula de somn va imbunatati relaxarea si va reduce trezirile nocturne. Deoarece somnul este deosebit de important pentru calitatea vietii, Pure Nutrition a combinat doar cele mai eficiente ingrediente pentru a-l imbunatati. Nu trebuie sa uitam ca un somn bun este foarte important pentru mentinerea sanatatii generale, in parte pentru ca ajuta la ameliorarea problemelor de sanatate acute si cronice.

SLEEP FORMULA contine doar cele 7 cele mai bune ingrediente, fiecare dintre ele actionand sinergic cu celelalte.

Magneziu


Daca suferiti de insomnie si numararea oilor pur si simplu nu ajuta, poate doriti sa luati in considerare cresterea magneziului. Studiile arata ca exista o legatura intre magneziu si somn, iar unele studii arata ca suplimentele pot ajuta la reducerea insomniei.

L-teanina


L-teanina (numita si teanina sau uneori r-glutametiletilamida) este un aminoacid care afecteaza impulsurile nervoase din creier si eliberarea de neurotransmitatori, inclusiv GABA. Este cunoscut ca un anxiolitic natural pentru ca poate avea un efect calmant, relaxant asupra corpului si mintii, motiv pentru care este adesea folosit pentru a reduce anxietatea, hiperactivitatea si problemele de somn.

Unul dintre beneficiile cel mai bine studiate ale l-teaninei este capacitatea sa de a promova relaxarea si de a reduce stresul. Se spune ca este un ?agent de relaxare fara sedare\", ceea ce inseamna ca va poate ajuta sa va imbunatatiti capacitatea de a face fata stresului fara a va face sa va simtiti letargici sau obositi.

Daca suferiti de nervozitate, anxietate, depresie sau alte probleme legate de stres, probabil ca puteti profita de efectele relaxante ale l-teaninei.

GABA


Acidul gamma-aminobutiric, cunoscut si sub numele de GABA, este un neurotransmitator care ajuta la trimiterea de mesaje intre creier si sistemul nervos. Functia sa principala este de a reduce activitatea celulelor nervoase din sistemul nervos. Un numar mare de cercetari au descoperit ca poate juca un rol in multe afectiuni, inclusiv depresie, anxietate si stres. Se crede ca acidul gamma-aminobutiric are un efect natural de calmare si se crede ca reduce sentimentele de anxietate si frica prin reducerea excitabilitatii neuronilor. Este un ingredient natural care promoveaza somnul, imbunatateste starea de spirit si amelioreaza simptomele premenstruale.

Mucuna pruriens


Mucuna pruriens este o vita de vie taratoare care poate fi gasita in India, Caraibe si tropicele din Africa. Aceasta planta are actiune antidepresiva, in timp ce prezinta o crestere a doi neurotransmitatori cheie care afecteaza starea de spirit: serotonina si norepinefrina.

5-HTP


5-HTP (adica 5-hidroxitriptofan) este un precursor al neurotransmitatorului serotonina. Este produs din aminoacidul (?blocuri proteice\") triptofan.

Suplimentele cu 5-HTP incluse pot ajuta la reducerea sentimentelor de stres, depresie, simptome de anxietate si atacuri de panica la unele persoane. 5-HTP poate ajuta la stimularea sintezei serotoninei in creier. S-a descoperit ca functioneaza deosebit de bine pentru a ameliora insomnia atunci cand este administrat cu GABA. Impreuna reduc timpul de somn.

Felodendron


Felodendron este o planta. Scoarta sa este folosita pentru a face suplimente si medicamente. Ajuta la reducerea stresului si a relaxarii.

Melatonina


Melatonina (N-acetil-5-metoxitriptamina) este un hormon secretat de glanda pineala din creier, care este situata chiar deasupra ?mezencefalului\" si are dimensiunea unui bob de mazare.

Acest hormon este responsabil pentru stabilirea ciclului somn-veghe si mentinerea ceasului intern al corpului atata timp cat luati doza potrivita de melatonina. Sinteza si eliberarea sa sunt stimulate de intuneric si suprimate de lumina. Acest ceas intern joaca un rol critic atunci cand adormi si te trezesti, asa ca ajustarea lui este cruciala pentru a face fata tulburarilor de somn.

Melatonina este, de asemenea, cruciala pentru sanatatea reproductiva a femeilor, deoarece joaca un rol in controlul momentului si eliberarii hormonilor reproductivi feminini. Ajuta la determinarea cand o femeie incepe sa aiba menstruatie, frecventa si durata ciclului ei menstrual si cand o femeie inceteaza complet menstruatia (menopauza).


 
Prospect Formula de somn


informatii nutritionalePortia de servire2 capsule vegetale

Portii in flacon30CANTITATE/2 CAPSULE (PORTIE)5-HTP50 mg

Gaba100 mg

L-Theanine400 mg

Melatonin2 mg...
Vezi mai multe detalii si cumpara
52 vizualizari Bucuresti 19 Iul. '24 (08:51)