Pure Nutrition USA BCAA cu Glutamina 250 grame

99 RON
1 / 1 ...

Pure Nutrition USA BCAA cu Glutamina 250 grame

99 RON
Descriere
Beneficii BCAA Blast:
- Reduce oboseala, - Creste absorbtia de proteine, - Mentine masa musculara, - Proprietati anti-catabolice si anabolice - Ajuta la mentinerea unui tes-tosteron favorabil - Faciliteaza producerea de hormoni (GH?hormon de crestere, IGF?1 si insulina).- Creste arderea grasimilor- Creste rezistenta la efort si scade oboseala- Reduce catabolismul muscularL-Leucine 2000 mg, L-Isoleucine 1000 mg, L-Valine 1000 mg, L-Glutamina 1000 mg
Ce este BCAA Blast?
BCAA Blast (blast reprezinta o explozie, o putere concentrata) si sunt suplimente de aminoacizi, cu o catena ramificata, sunt cautati pe scara larga in ziua de azi pentru a creste masa musculara si performanta fizica. Catena ramificata este formata din: valina, isoleucina si leucina.
Grupul esential de aminoacizi BCAA reprezinta aproximativ 1/3 din proteinele din tesutul muscular. Aminoacizii cu lant ramificat (BCAA) si sunt foarte importanti daca doriti sa aveti un corp puternic, ei alimenteaza muschii la nivel celular.
Beneficii BCAA Blast
Numeroase studii au demonstrat ca BCAA poate ajunge la creier prin sange si reduce serotonina (hormonul care provoaca oboseala, anxietate, nervozitatea, etc.), astfel BCAA reduce oboseala.
BCAA Blast reduce oboseala, ajuta la protejarea si retinerea altor aminoacizi din muschi in timpul exercitiilor fizice, va ajuta sa va recapatati viteza si faciliteaza absorbtia de proteine a organismului.
Deficienta aminoacizilor esentiali are ca urmari pierderea masei musculare. Un factor important al acizilor cu lant ramificat este ca ei sunt metabolizati in muschi, nu in ficat.
Aminoacizii se pierd din tesutul muscular in timpul formarii si dezvoltarii corpului, precum si in timpul practicarii sportului. Daca luati suplimente de BCAA inainte si/sau in timpul efectuarii exercitiilor fizice sau a unui concurs, competitie, intrecere, veti creste performanta si veti reduce oboseala. Este foarte recomandat sportivilor.
BCAA reprezinta o combinatie de aminoacizi simpli pentru a forma un tesut muscular complex. BCAA stimuleaza productia de insulina, care face ca celulele musculare sa preia zaharul din sange si sa-l foloseasca precum o sursa de energie.

Grupul BCAA au proprietati anti-catabolice si anabolice datorita capacitatii de a creste semnificativ sinteza proteinelor, astfel ajuta la mentinerea unui tes-tosteron favorabil pentru raportul de cortizol si faciliteaza producerea de hormoni (GH ? hormon de crestere, IGF ? 1 si insulina).
De asemenea, aminoacizii BCA reduc defalcarea proteinelor si piederea masei musculare.
BCAA Blast 2:1:1 Glutamina 250 grame, 500 grame
BCAA sunt aminoacizi esentiali pe care culturstii ii folosesc. BCAA ajuta multi sportivi sa mareasca puterea, sa reduca oboseala si sa imbunatateasca pierderea de grasimi.
Cu toate acestea, utilizarea excesiva a BCAA poate avea efecte secundare negative, cum ar fi reducerea performantei si cresterea riscului de diabet de tip 2. Citeste mai departe pentru detalii suplimentare despre dozajul corect si ce alte suplimente alimentare de BCAA ce pot face pentru tine
Ce sunt aminoacizii BCAA?
Exista trei tipuri de BCAA: leucina, izoleucina si valina, care sunt toti aminoacizi esentiali care nu sunt produsi de organism, dar necesari pentru supravietuire.
BCAA sunt cea mai mare colectie de aminoacizi din organism, reprezentand pana la 35% din proteinele musculare.
In mod normal, BCAA sunt excretati rapid. Intermediarii BCAA pot fi toxici la concentratii ridicate, astfel ca defectele BCAA functionale sunt vitale.
Formulele BCAA sunt prezente pe piata inca din 1996, in principal pentru ameliorarea bolilor hepatice, cum ar fi ciroza si hipoalbuminemia.
In prezent, BCAA sunt utilizati in principal de culturisti pentru rezistenta cu exercitii fizice, pentru a creste energia si pentru a stimula sinteza proteinelor (in special leucina).
Beneficiile BCAA pentru sanatate
1) Suplimentarea BCAA imbunatateste performanta exercitiilor

Exercitiile duc la utilizarea aminoacizilor. Nivelurile de BCAA devin rapid epuizate dupa exercitii fizice, demonstrand posibilele efecte benefice ale suplimentelor nutritive de BCAA.
Intr-un studiu dublu-orb, controlat randomizat (DB-RCT) de 218 alergatori la maraton, suplimentele BCAA imbunatatesc performanta mentala.
Timpii de functionare ai sportivilor mai lenti s-au imbunatatit, dar nu s-au inregistrat imbunatatiri la alergatorii mai rapizi.
Intr-un studiu (DB-RCT) de 12 voluntari, suplimentele de aminoacizi BCAA au crescut productia de energie. Cu toate acestea, scaderea oboselii si efortului poate fi cauza cresterii puterii.
Intr-un alt DB-RCT de 36 de barbati, suplimentele BCAA si-au sporit forta musculara in comparatie cu alte suplimente, cum ar fi proteinele din zer si suplimentele de carbohidrati.
Acest efect ar putea fi cauzat de cresterea cortizolului, asa cum se observa intr-un DB-RCT de 10 voluntari. Cortizolul controleaza raspunsul de lupta sau de zbor, care poate inunda muschii cu glucoza, furnizand cantitati scurte,...
Vezi mai multe detalii si cumpara
37 vizualizari Bucuresti ieri; 09:03