Pure Nutrition USA CGT Blast ? 300 grame (Creatina + Glutamina + Taurina)

53 RON
1 / 1 ...

Pure Nutrition USA CGT Blast ? 300 grame (Creatina + Glutamina + Taurina)

53 RON
Descriere
Beneficii CGT Blast
- Cele mai populare ingrediente: creatina, glutamina si taurina - Creatina creste rezistenta, energia si ajuta la o recuperare mai buna - L-Glutamina reprezinta un factor important in metabolismul proteinelor - Reduce durerile musculare - Ajuta la formarea si cresterea tesutului muscular - Taurina este o sursa importanta de energie
Ce este CGT Blast?
CGT Blast reprezinta o combinatie uimitoare a 3 celor mai populare ingrediente: creatina, glutamina si taurina.
Beneficii importante CGT Blast
Creatina este unul dintre cele mai cautate suplimente pe piata de catre sportivi si persoanele active. Rezultatele cercetarii au aratat ca acest ingredient imbunatateste performantele atletice, creste rezistenta, energia si ajuta la recuperarea mai rapida  dupa antrenament. De asemenea, ea creste masa musculara slaba in doar cateva saptamani.
Glutamina reprezinta 20% din totalul acizilor prezenti in organism si 60% ii intalnim in forma libera in muschii scheletici.
L-Glutamina reprezinta un factor important in metabolismul proteinelor. Ea reduce durerile musculare si ajuta la formarea si cresterea tesutului muscular.
In urma cercetarilor s-a demonstrat ca nivelul de glutamina din organism scade cu 50%, iar recuperarea acestuia poate dura 6-7 zile. O saptamana este destul de mult, in acest timp masa musculara si forta pot scadea. De aceea este important sa luati CGT Blast pentru a creste capacitatea de recuperare a muschilor si a evita pierderea fortei.
Taurina, de asemenea, are un rol important. Ea imbunatateste performanta in timpul exercitiilor, capacitatea de concentrare si schimba compozitia corpului. Taurina este o sursa importanta de energie, iar carbohidratii cresc raportul de livrare a nutrientilor.
Prospect
Mod de administrare
Instructiuni de administrare: 1 doza, cu 30 de minute inainte de antrenament si 1 doza imediat dupa antrenament.
Dizolvati 1 doza (1 masura) in apa (300-400 ml). Pentru cele mai bune rezultate, administrati cu cel putin 30-60 de minute inainte de exercitii si/sau imediat dupa. Masura se afla in interior.
Ce contine o portie de CGT Blast?
O portie de CGT Blast contine: calorii 54,2 kcal, carbohidrati 8 g, zaharuri 0,5 g, monohidrat de creatina 5 g, L-Glutamina 3 g, Taurina 2 g.
Ingrediente: maltodextrina, monohidrat de creatina, L-Glutamina, Taurina, acidifiant (acid citric), arome ( contine proteine de lapte), indulcitori (cyclamat de sodiu, acesulfam K, sucraloza, zaharina), agenti de ingrosare (carageenians), agenti de separare (dioxid de siliciu), sfecla praf ca agent de colorare (betanina), agenti de colorare (beta caroten.
Alte ingrediente: poate contine ingredient din lapte.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Vezi mai multe detalii si cumpara
41 vizualizari Bucuresti 19 Iul. '24 (09:06)