Pure Nutrition USA Kre Alkalyn Creatina 120 Capsule

95 RON
1 / 1 ...

Pure Nutrition USA Kre Alkalyn Creatina 120 Capsule

95 RON
Descriere
Kre Alkalyn Creatina 120 Capsule
Kre Alkalyn Beneficii
- Creste masa musculara rapid
- Foloseste grasimea ca sursa de energie
- Creste rezistenta la efort
- Creste forta si energia considerabil
- Este foarte eficient si absorbabil
- Grabeste regenerarea musculara
- Sprijina cresterea musculara
- Elimina si reduce oboseala
- Suprima aderarea acidului lactic
- Kre-Alkalyn are aceleasi beneficii precum carnitina monohidrat.
Ce este Kre-Alkalyn?

Kre-Alkalyn este cea mai noua forma de dezvoltare a creatinei.
Kre-Alkalyn este un supliment pe baza de creatina, dar mult mai eficienta.
Oamenii din comunitatea de fitness urmeaza o dieta stricta si regimuri de antrenament. Ei bine, chiar daca mancand sanatosi si alimente bogate in vitamine si proteine din cauza antrenamentului intens, corpul nostru are nevoie de un exces de proteine si nutrienti vitali. Uneori aceste substante nutritive si vitamine nu pot fi recuperate prin alimente si astfel suplimentele alimentare sunt cele la care ne intoarcem! Trebuie sa fi incercat aproape toate suplimentele necesare imbunatatirii performantei si rezistentei. Un astfel de supliment, care este vital pentru cei care sunt in sala de fitness si in principal in atletism este creatina.
Creatina este o substanta chimica gasita in corpul nostru, in principal in muschi si in creier. Sursa exterioara a creatinei este cresterea cantitatii de fructe de mare si a consumului de carne rosie. Creatina este implicata in a face ca muschii energetici sa functioneze. Creatina este folosita in principal pentru sportivi pentru imbunatatirea performantelor si de asemenea, pentru adultii mai in varsta pentru imbunatatirea compozitiei lor musculare. La sportivi, in timpul sprintarii; sa dovedit ca creatina a fost un supliment nutritional esential care ii va ajuta sa-si imbunatateasca nivelul de energie si performanta, impreuna cu aspectul cel mai important care este consolidarea musculara.
Creatina, datorita beneficiilor, a fost autorizata sa ia suplimentele de catre Comitetul International Olimpic, Asociatia Nationala de Atletism Collegiat (NCAA) si sporturile profesionale.
Creatina sa dovedit a fi cel mai util supliment pentru sportivi si astfel, daca nu exista efecte secundare, NCAA nu intentioneaza sa o interzica. In afara de imbunatatirea performantei atletului, creatina este folosita si pentru ameliorarea sindroamelor de deficit de creatina care afecteaza creierul. Deficienta conduce, de asemenea, la depresie, boala Parkinson, diabetul, boala Huntington, inflamatia musculara etc.
Asa cum stim ca creatina nu poate fi produsa in mod natural si pentru a satisface sfarsitul aprovizionarii, este acum furnizata sintetic in pudre, capsule, mixuri, lichida sau EFX efervescenta.
CREATINA
Kre Alkalyn Creatina este o \"creatina tamponata\", ceea ce inseamna ca suplimentul creatina nu se va transforma in creatinina in organism pana cand nu ajunge la tesuturile musculare scheletice. Din moment ce creatina Kre-Alkalyn nu contine conversie creatinina nedorita dupa activarea lichidului, aceasta pune capat zilelor cand trebuie sa va saturati corpul cu cantitati uriase de creatina monohidrat de 10-20 de grame in cicluri pentru a obtine forta, rezistenta si cladirii muschilor doriti. Pentru a explica in cateva cuvinte, kre alcalina este creatina corecta a pH-ului. Nu este necesara incarcarea sau ciclurile Kre Alkalyn va permite sa consumati in siguranta creatina pana la efectul sau complet si cel mai puternic, cu doar o fractiune din dozele anterioare.
Kre Alkalyn este o formula patentata care este comercializata pentru a fi cea mai sigura si mai eficienta creatina in comparatie cu creatina monohidrat. Dupa cum sa mentionat mai sus, a fost mentionat si intr-un articol din revista societatii internationale de sport si nutritie; producatorul adauga o substanta alcalina la aminoacid pentru a-si creste pH-ul. Cresterea nivelului pH-ului face sa fie mai putin acida. Tamponarea impiedica transformarea proteinei in creatinina in lichidul pe care il amestecati in ea. De asemenea, in conformitate cu site-ul All American Pharmaceutical, ajuta de asemenea la minimizarea degradarii aminoacidului in stomac, facandu-l mai accesibil muschilor.
Kre Alkalyn se crede ca are avantajul creatinei regulate, dar fara efectele secundare ale creatinei monohidrat. Kre Alkalyn este procesat la un nivel mai ridicat decat nivelul creatinei monohidrat. Reducerea procesului de conversie a creatinei in creatinina poate ajuta organismul sa absoarba mai mult creatina, dovedind astfel ca este mai benefic.
Utilizatorii de KreAlkalyn au raportat ca nu au efecte secundare care sunt observate in cea mai mare parte prin consumul de creatina obisnuita. Efectele secundare ale retentiei de apa sau ale \"creatinei bloate\". In timp ce utilizatorii au spus ca nu au prezentat nici unul dintre aceste reactii adverse!

ALTE BENEFICII KRE ALKALYN

Fiecare si toata lumea poate beneficia de suplimentarea cu Kre Alkalyn. Sportivii pot beneficia de o functie...
Vezi mai multe detalii si cumpara
49 vizualizari Bucuresti 19 Iul. '24 (08:42)