Raw Powders Reishi Pudra - 125 grame

54 RON
1 / 1 ...

Raw Powders Reishi Pudra - 125 grame

54 RON
Descriere
Beneficii Reishi

-          intareste sistemul imunitar,

-         ar putea lupta impotriva oboselii si a depresiei,

-         ajuta la sanatatea inimii,

-         controleaza nivelul zaharului din sange,

-         prezinta stare antioxidanta,

-         usor de administrat.

 

Ce este ciuperca Reishi?

Ciuperca reishi, cunoscuta si sub numele de Ganoderma lucidum si lingzhi, este o ciuperca care creste in diferite locatii calde si umede din Asia. De multi ani, aceasta ciuperca a fost o baza in medicina orientala. In ciuperca, exista mai multe molecule, inclusiv triterpenoide, polizaharide si peptidoglicani, care pot fi responsabile pentru efectele sale asupra sanatatii.

In timp ce ciupercile in sine pot fi consumate proaspete, este, de asemenea, obisnuit sa se foloseasca forme sub forma de pudra de ciuperca sau extracte care contin aceste molecule specifice. Aceste forme diferite au fost testate in studii pe celule, animale si oameni.

 

Beneficii Reishi

1. Intareste sistemul imunitar

Unul dintre cele mai importante efecte ale ciupercii reishi este ca va poate intari sistemul imunitar. Desi unele detalii sunt inca incerte, studiile pe eprubeta au aratat ca reishi poate afecta genele din celulele albe din sange, care sunt parti critice ale sistemului imunitar.

In plus, aceste studii au descoperit ca unele forme de reishi pot modifica caile de inflamatie in celulele albe din sange.

 

2. Ar putea lupta impotriva oboselii si a depresiei

Efectele Reishi asupra sistemului imunitar sunt adesea subliniate cel mai mult, dar are si alte avantaje potentiale. Acestea includ reducerea oboselii si a depresiei, precum si imbunatatirea calitatii vietii. Un studiu a examinat efectele sale la 132 de persoane cu neurastenie, o afectiune prost definita asociata cu dureri, dureri, ameteli, dureri de cap si iritabilitate. Cercetatorii au descoperit ca oboseala a fost redusa si starea de bine a fost imbunatatita dupa 8 saptamani de administrare a suplimentelor.

 

3. Sanatatea inimii

Un studiu de 12 saptamani pe 26 de persoane a aratat ca ciuperca reishi poate creste colesterolul ?bun\" HDL si poate scadea trigliceridele. Cu toate acestea, alte cercetari la adulti sanatosi nu au aratat nicio imbunatatire a acestor factori de risc pentru bolile de inima.

Mai mult, o analiza ampla a demonstrat ca nu exista efecte benefice pentru sanatatea inimii, dupa ce au examinat cinci studii diferite, care au inclus aproximativ 400 de persoane. Cercetatorii au descoperit ca consumul de ciuperci reishi timp de pana la 16 saptamani nu a imbunatatit colesterolul. In general, sunt necesare mai multe cercetari in ceea ce priveste ciupercile reishi si sanatatea inimii.

 

4. Controlul zaharului din sange

Mai multe studii au indicat ca moleculele gasite in ciuperca reishi pot scadea zaharul din sange la animale. Unele cercetari preliminare la oameni au raportat constatari similare. Cu toate acestea, majoritatea cercetarilor nu au sustinut acest beneficiu. Dupa ce au evaluat sute de participanti, cercetatorii nu au descoperit niciun beneficiu pentru zaharul din sange. S-au observat rezultate mixte pentru glicemia dupa mese. In unele cazuri, ciuperca reishi a scazut zaharul din sange, dar in alte cazuri, a fost mai rau decat un placebo. Din nou, este nevoie de mai multe cercetari si aici.

 

5. Stare antioxidanta

Antioxidantii sunt molecule care pot ajuta la minimizarea deteriorarii celulelor tale. Datorita acestei functii importante, exista un interes substantial pentru alimente si suplimente care pot imbunatati statutul antioxidant in organism.

Multi sustin ca ciuperca reishi este eficienta in acest scop. Cu toate acestea, mai multe studii au gasit nicio modificare a nivelurilor a doua enzime antioxidante importante din sange dupa consumarea ciupercii timp de 4 pana la 12 saptamani.


 
Prospect Reishi


Marimea portiei- 2 linguri- 2000mg

Ingredient activ/ portie (2 linguri) - Pudra de Reishi- 2000 mg (Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita)

Mod de administrare


Luati 2 linguri o data pe zi (2000 mg).

Avertizare:


-          Consultati medicul inainte de a incepe sa utilizati orice supliment daca sunteti insarcinata sau sub alt medicament sau aveti vreo stare de rau. In cazul unor modificari fizice sau mentale nedorite, discutati despre utilizare si dozare cu un profesionist. Orice supliment este interzis persoanelor sub 18 ani.

-          Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.
Vezi mai multe detalii si cumpara
52 vizualizari Bucuresti 15 Iul. '24 (08:39)