Sandale din piele albe cu flori

100 RON

Sandale din piele albe cu flori

100 RON
Caracteristici
Sandale Pentru Fete Marime: 23, 24, 25, 26 Nou
Descriere
Aceste sandale cu flori albe sunt confectionate din piele moale, sigura pentru copii, cu talpa antiderapanta din piele de intoarsa.

Designul frumos al florilor este cusut ceea ce face din aceste sandale albe incaltamintea perfecta de vara pentru fetite.

Aceste sandale din piele cu flori albe si talpa moale sunt excelente pentru pastrarea picioarelor mici la temperatura perfecata, protejate in timpul perioadelor mai calde de primavara si vara.

Sunt ideale pentru picioarele fetitelor care transpira de pana la 2-3 ori mai mult decat picioarele adultilor.

Aceste frumoase sandale adauga un plus de stil, de culoare si sunt perfecte pentru garderoba de vara a oricarui bebelusi sau copil.

Sunt foarte flexibile si usoare ceea ce le face perfecte pentru prima incaltaminte a bebelusului sau pentru copii mici care invata sa se tarasca, sa se tavaleasca si sa mearga.

Pentru fabricarea incaltamintei Dotty Fish, pielea este testata pentru a ne asigura ca nu are crom. Toata incaltamintea este conceputa cu o suprafata extrem de larga la nivelul degetelor, astfel incat acestea nu restrictioneaza miscarea si cresterea piciorului.

O banda elastica in jurul gleznei asigura o potrivire perfecta si nu permit alunecare acesteia. O veste grozava daca sunteti mereu in cautarea sosetelor si pantofilor pierduti! Ideal pentru utilizare pe plaja si in jurul piscinei in timpul vacantei.
1 vizite Craiova, 15 Jan, 17:45