Sandale din piele bleumarin decupate

100 RON

Sandale din piele bleumarin decupate

100 RON
Caracteristici
Sandale Pentru Baieti Marime: 19, 20 Nou
Descriere
Aceste sandale decupate de culoare bleumarin sunt confectionate din piele moale, sigura pentru copii, cu talpa antiderapanta din piele de intoarsa.

Designul cu decupaje cusute face din aceste sandale incaltamintea perfecta de vara pentru baietei si fetite.

Aceste sandale din piele bleumarin au talpa moale si sunt excelente pentru pastrarea picioarelor mici la temperatura perfecata, protejate in timpul perioadelor mai reci de primavara si vara.

Sunt ideale pentru picioarele copiilor care pot transpira de pana la 2-3 ori mai mult decat picioarele adultilor.

Sunt foarte flexibile si usoare cea ce le face perfecte pentru prima incaltaminte a bebelusului sau pentru copii mici care invata sa se tarasca, sa se tavaleasca si sa mearga.

Pentru fabricarea incaltamintei Dotty Fish, pielea este testata pentru a ne asigura ca nu are crom. Toata incaltamintea este conceputa cu o suprafata extrem de larga la nivelul degetelor, astfel incat acestea nu restrictioneaza miscarea si cresterea piciorului.

O banda elastica in jurul gleznei asigura o potrivire perfecta si nu permit alunecare acesteia. O veste grozava daca sunteti mereu in cautarea sosetelor si pantofilor pierduti! Ideal pentru utilizare pe plaja si in jurul piscinei in timpul vacantei.
1 vizite Craiova, 15 Jan, 17:50