Scoala Gimnaziala Aletheea

Scoala Gimnaziala Aletheea

Caracteristici
Categorie: Gradinite, scoli, licee Privat Scoala
Descriere
Scoala privata Aletheea este una dintre cele mai noi si inovatoare unitati de invatamant privat din Bucuresti, amplasata in nordul Capitalei in sectorul 1.
Scoala privata Aletheea este amplasata pe un teren cu o suprafata de 6.500 mp, avand spatii verzi si de joaca foarte generoase, terenuri de sport (o sala de baschet acoperita, un teren exterior de fotbal si de tenis, cu finisaje acreditate de FIBA si FIFA) si gradini arondate fiecarei sali de clasa de la parter.

Copiii vor invata intr-un cadru prietenos si sigur, care stimuleaza comunicarea, in sali de curs si spatii comune pline de culoare si imaginatie. Proiectat pentru a starni curiozitatea si pentru a facilita intelegerea, acest mediu ii va determina, in mod natural, pe elevi, sa isi faca publice realizarile. Exista spatii comune pentru arte vizuale, educatie tehnologica, teatru si muzica, dar si pentru intalnirile zilnice si lunare la care participa toti copiii din scoala. Gradinile din dreptul salilor de clasa destinate ciclului primar sunt o prelungire a spatiilor de invatare. In generozitatea spatiului verde, copiii pot explora subiecte specifice stiintelor, dar se pot si juca sau relaxa. Scoala dispune de:
- 10 sali de clasa ciclu primar (clasa pregatitoare – clasa a IV-a);
- 10 sali de clasa ciclu gimnazial (clasele a V-a – a VIII-a);
- Biblioteca;
- Sala de sport multifunctionala (500 mp) cu vestiare si grupuri sanitare;
- Cabinet medical;
- Sala de masa;
- Sala de muzica;
- Sala de teatru;
- Sala proiectii;
- Laborator de fizica cu anexa;
- Laborator de chimie cu anexa;
- Laborator de geografie cu anexa;
- Laborator de istorie cu anexa;
- Sala IT.
117 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Iul. '23 (15:25)