Servicii software, hardware si optimizare website

1 / 1 ...

Servicii software, hardware si optimizare website.

Caracteristici
Computere, laptopuri Computere Devirusari Imprimante Laptopuri Periferice IT Recuperari date Instalari Copiatoare
Descriere
Consultanta, mentenanta, echipamente si service IT. Consumabile pentru imprimante, copiatoare, tonere si cartuse laser. Servicii SEO si optimizare website.

Consultanta, mentenanta, echipamente si service IT. Consumabile pentru imprimante, copiatoare, tonere si cartuse laser. Copiatoare si imprimante noi sau refurbished. Servicii IT: instalare, optimizare si configurare servere windows sau linux, devirusari calculatoare si laptopuri, administrare sau instalare echipamente de retea, routere, imprimante, copiatoare. Recuperare date pierdute dupa hdd, back-up. Creare si optimizare website.

Servicii software
– Instalare, configurae si intretinere:
Microsoft Windows 10 si 11 si suita Microsoft Office, Microsoft Server 2019, 2022 sau mai vechi, Linux (Centos), server web sau de fisiere.
– Drivere echipamente periferice, antivirus.
– Backup, transfer si recuperare date de pe hdd sterse, formatate sau hdd-uri corupte.
– Devirusare si securizare calculator sau server.
– Configurare conturi de email in Outlook, Thunderbird.
– Solutii VPN hardware si software

Servicii hardware
– Instalare, diagnosticare si reparare echipamente periferice: copiatoare, imprimante laser monocrom, color si matriciale, plotter.
– Consumabile (cartuse toner originale si compatibile pentru echipamentele periferice.
– Diagnosticare si instalare componente (hdd, memorii, placi video) calculator, statii grafice, servere si laptop.
– Instalare, configurare, securizare si extindere echipamente de retea. router, switch-uri cu sau fara management, UPS-uri, servere, acces point, copiatoare si imprimante.
– Administrare, extindere sau modificare retea existenta.

Servicii SEO
Datorita numeroaselor instrumente SEO disponibile, un audit SEO nu mai este o sarcina descurajanta. Acestea fiind spuse, cheia este sa stiti cum sa interpretati datele furnizate si ce sa faceti cu ele.
Pentru a optimiza performanta site-ului dvs. web, trebuie sa intelegeti modul in care vizitatorii va utilizeaza in prezent site-ul. Efectuez teste si audituri in fiecare dintre domeniile de optimizare a site-ului web, fie ca este vorba despre SEO, accesibilitate sau experienta utilizatorului.
SEO – site-ul dvs. web si continutul dvs. sunt optimizate pentru motoarele de cautare, astfel incat site-ul. sa fie pozitionat in topul rezultatelor de cautare pentru cuvintele cheie relevante.
Performanta – imbunatatirea vitezei site-ului pentru a ma asigura ca site-ul dvs. se incarca cat mai repede posibil
Optimizarea pentru dispozitive mobile – asigur o experienta web buna pentru ecrane mai mici, cum ar fi tabletele si smartphone-urile.
Optimizarea designului – imbunatatirea aspectului site-ului dvs. web si modul in care utilizatorii dvs. navigheaza pe site-ul web
Accesibilitatea – asigurati-va ca toata lumea, inclusiv persoanele cu o serie de dizabilitati si care utilizeaza diverse tehnologii de asistenta, cum ar fi cititoarele de ecran, pot utiliza cu usurinta site-ul dvs. web
Optimizarea continutului – crearea si imbunatatirea continutului, astfel incat sa fie informativ, relevant, sa poata fi parcurs de motoarele de cautare si sa fie compatibil cu tehnologia de asistenta.
58 vizualizari Bucuresti 11 Iul. '23 (16:15)