Set Complet Acvariu Happet LED 60cm 63l

530 RON
1 / 4

Set Complet Acvariu Happet LED 60cm 63l

530 RON
Caracteristici
Hrana, accesorii
Descriere
Set Complet Acvariu Happet LED 60cm 63l

Set complet de acvariu gata de utilizare. Se compune dintr-un acvariu de 60 L si toate echipamentele necesare functionarii sale. Lampa LED adaugata ofera economii considerabile de energie si un aspect estetic. Un incalzitor de 75 W si un filtru intern cu spray bar si functie de aerare garanteaza mentinerea parametrilor optimi de apa in acvariu. Pentru confortul utilizatorului, setul include si un termometru si o plasa pentru pescuit.

Kitul include:
o Acvariu cu o capacitate de 63L si dimensiuni 60 x 30 x 35 cm
o Lampa AquaLED 14W – special conceputa pentru iluminarea acvariilor decorative si vegetale pentru apa dulce. Lampa este o sursa de lumina economica care ofera economii de pana la 60% in comparatie cu lampile fluorescente. O carcasa solida si in acelasi timp subtire din aluminiu cu elemente din plastic, eleganta si moderna.
o Incalzitor AquaT cu putere de 75 W – proiectat pentru acvariu de apa dulce si marina, cu o capacitate cuprinsa intre 40 si 80 de litri. Are un indicator clar de temperatura, ventuze pentru montare usoara, buton pentru controlul temperaturii.
o Filtru intern Happet Orca 350 – proiectat pentru acvarii cu o capacitate cuprinsa intre 60 si 120 de litri. Ofera filtrare mecanica biologica si chimica la un nivel ridicat, ajutand la pastrarea apei curata in acvariu. Este usor de utilizat si usor de intretinut, rezistent la infundarea cu impuritati mecanice, este extrem de silentios, ocupa spatiu minim in acvariu, usor de asamblat.
o Termometru cu ventuza, indica temperatura potrivita pentru majoritatea plantelor si pesti de acvariu.
o Minciog – 13 cm

Detalii produs Set Complet Acvariu Happet LED 60cm 63l

capacitate acvariu: 63 litri
dimensiuni: 60x30x35 cm
lampa LED acvariu AquaLed, putere 14W
incalzitor cu putere de 75W potrivit pentru dimensiunea acvariu inclusa
filtru intern silentios Happet Orca 350
termometru cu ventuza si minciog de acvariu cu dimensiune cap 13cm
Vezi mai multe detalii si cumpara
17 vizualizari Hunedoara, Hateg, 08 Mai; 13:45