SFB toate pachetele se deconteaza cu talonul de pensie!

SFB toate pachetele se deconteaza cu talonul de pensie!

Descriere
Cu devotament, seriozitate si loialitate fata de familiile indurerate, dar si profesionalism si rabdare, va oferim servicii funerare complete in toate sectoarele din Bucuresti, precum si in judetul Ilfov.
Servicii funerare oferita: constatare deces, imbalsamare, cosmetica mortuara, transport funerar international, sicrie, pomana si parastas, coroane, jerbe si buchete funerare, lumanari si candele.
La sfb toate pachetele se deconteaza cu talonul de pensie.
Detalii suplimentare
Va stam la dispozitie cu servicii funerare non stop. Indiferent de ora din zi sau din noapte, intotdeauna veti gasi la SFB Bucuresti pe cineva care sa va indrume. Serviciile noastre nu se limiteaza doar la principalele zone din Bucuresti. Va oferim servicii funerare pentru toate sectoarele din capitala. De asemenea, SFB va sprijina si in judetul Ilfov.
In momentele dificile, asa cum este cazul unei inmormantari, SFB Bucuresti vine in sprijinul dumneavoastra ajutandu-va cu solutii funerare complete. Avem experienta in spate si suntem pregatiti pentru a va ajuta sa depasiti mai usor aceste clipe. Prin compasiune si intelegere, organizarea unei inmormantari devine o responsabilitate pentru noi. SFB Bucuresti va trateaza cu respect, promptitudine si profesionalism.
La SFB – Servicii Funerare Bucuresti pot fi descoperite mai multe tipuri de pachete funerare complete. Acestea acopera o arie cuprinzatoare de produse si servicii funerare. Serviciile noastre funerare indeplinesc nevoile exigente ale tuturor potentialilor nostri clienti.
Preturile serviciilor oferite de noi difera in functie de pachet. Indiferent de pachetul funerar ales, la SFB veti avea garantia ca ati luat cea mai inteleapta decizie.
Avem experienta acumulata in timp si cu rabdare. Suntem interesati in a pune la dispozitia clientilor nostri din Bucuresti si Ilfov, servicii funerare de calitate. SFB Bucuresti a centralizat pentru dumneavoastra toate informatiile utile oricarei persoane care trebuie sa organizeze o inmormantare.
La Sfb toate pachetele se deconteaza cu talonul de pensie.
17 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 27 Iun 22; 11:48