Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Jul 23 15:10
...
Bucuresti 11 Jul 23 14:50
...
Bucuresti 11 Jul 23 14:25

Anunt inactiv

Sofia Eleni - Beauty Center

Sofia Eleni - Beauty Center

Caracteristici
Coafura Cosmetica Frizerie Manichiura, pedichiura
Descriere
La Sofia Eleni, ne bucuram sa-i ajutam pe clientii nostri sa arate si sa ramana frumosi cu servicii personalizate pentru orice ocazie chiar aici in Bucuresti!
Detalii suplimentare
Folosim numai produse de calitate superioara si acordam o atentie seriosa sanatatii dvs. si unei atmosfere curate. Toate uneltele noastre sunt sterilizate la gradul medical, deci nu trebuie sa va faceti griji ca o sa iesiti cu orice surprize neplacute. Ne straduim constant sa fim cei mai buni la ceea ce facem. Echipa noastra se educa si capata o pregatire avansata pe tot parcursul anului pentru a tine pasul cu cele mai noi tendinte si tehnici.
Consultarile sunt intotdeauna gratuite, deci daca doriti sa va mentineti aspectul, sa faceti o schimbare dramatica sau pur si simplu aveti intrebari de frumusete, suntem aici pentru a va ajuta! Va garantam toate serviciile si experienta de ansamblu.
Promisiunea noastra fata de dvs. este sa simtiti bineveniti, sa plecati mai relaxati si sa aratati cel mai bine. Asa ca vino si experimenteaza noul standard in frumos la Sofia Eleni!
981 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 16 Oct 22 15:01
Anunt inactiv