Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Sorin Quicktrans - Transport international marfa

Sorin Quicktrans - Transport international marfa

Caracteristici
Mutari, transport marfa Marfa
Descriere
Sorin Quicktrans, este o companie de transport international de marfa care ofera servicii in toata Europa cu 46 de autoutilitare 3,5 tone, atat carosate si prelate.
Din dorinta de a veni intotdeauna in intampinarea nevoilor clientilor nostri, ne aflam intr-o permanenta dezvoltare, prin urmare numarul autoutilitarelor din parcul nostru auto creste constant.
Detalii suplimentare
Chiar in acest moment, autoutilitarele noastre sunt raspandite prin toata Europa, inclusiv in tarile scandinave si pot fi la dispozitia dvs. pentru nevoile dvs. de transport. De asemenea, dispecerii nostri va pot ajuta in orice moment.
Ca partener, veti putea accesa in timp real harta, vizualizand numarul de masini disponibile pe care le avem in Europa si, cel mai important, locul exact in care se afla marfa dvs. si starea transportului.
Suntem o echipa ambitioasa si transparenta, cu experienta indelungata si oferim consultanta de specialitate in alegerea serviciului potrivit pentru nevoile dvs.
Marfurile dvs. vor fi intotdeauna in siguranta cu asigurarea noastra CMR in valoare de 100 000 EUR pentru transport international de marfa.Soferii nostri sunt intotdeauna pregatiti si instruiti pentru a oferi cele mai bune servicii, au casti, veste, ochelari, lanterne si cizme pentru incarcari in fabrici.
992 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 16 Oct 22 15:01
Anunt inactiv