Stomatologie Smile Design by Dr Abboud

Stomatologie Smile Design by Dr Abboud

Caracteristici
Servicii medicale Cabinete medicale
Specialitate: Stomatologie
Descriere
Clinica Stomatologica Smile Design Bucuresti este o clinica de elita ce va ofera servicii dentare din toate ramurile stomatologice: estetica dentara, chirurgie dento-alveolara, protetica dentara,

a dentara, pedodontie, parodontologie, endodontie, ortodontie si stomatologie generala.
Esti gata sa zambesti ? Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa treci pragul cabinetului nostru unde vei fi intampinat de o echipa de profesionisti.

Cabinetul nostru va ofera servicii in mai multe ramuri ale stomatologiei:

ORTODONATIA este acea specializare a stomatologiei care se ocupa cu alinierea corecta a dintilor si obtinerea ocluziei, mai exact a muscaturii perfecte. Dintii care erup in pozitii incorecte sau nealiniati corespunzator au un prognostic slab, intrucat igiena este aproape imposibil de realizat. O igiena precara atrage dupa sine aparitia cariilor si a inflamatiilor gingivale, ducand ulterior la pierdere dintilor. In unele cazuri tratamentul ortodontic este necesar pentru pregatirea preprotetica, pregatirea chirurgicala, repozitionarea dintilor in vedera punerii unui implant dentar.

PARADONTOLOGIA este partea de medicina dentara care se ocupa cu tratamentul bolilor ce apar la tesuturile de sustinere ale dintilor denumite in termeni de specialitate parodontiu si popular gingie, si osul din jurul dintilor.

ENDODONATIA reprezinta specialitatea din medicina dentara ce se ocupa cu prevenirea, diagnosticul, tratament si vindecarea afectiunilor datorate tesutului moale aflat in interiorul dintelui, mai precis pulpa dentara sau nervul dintelui, precum si a ligamentelor de sustinere situate in varful radacinii.
57 vizualizari Bucuresti, Sector 2, azi; 15:36