Super Service - Service electrocasnice

Super Service - Service electrocasnice

Caracteristici
Electrocasnice Cuptoare, plite Frigidere, congelatoare Masini de spalat rufe Masini de spalat vase
Descriere
Fie ca detineti o masina de spalat rufe,vase sau uscator noi aici la Superservice Comtel SRL va ajutam sa o reparati!!In ultima vreme pe piata din Romania au aparut diverse marci si modele de masini de spalat rufe si vase din ce in ce mai pretentioase.Un lucru bun ,deoarece ne face viata mai usoara ,dar si mai greu de reparat.

Reparatii module electronice la domiciliul clientului, masini vase si uscatoare pentru marcile: Whirlpool, Alaska, Ariston, Ardo, Arctic, Altus, Beko, Basic, Bosch, Candy, Campomatic, Daewoo, Electrolux, Euroline, Electra, Fagor, Fourlis, Gorenje, Gala, Hoover, Hyundai, Indesit, Ignis, iberna, LG, Maxwell, Nei, Ocean, Platinium, Polar, Philco, Samsung, Siemens, Zanussi, Zerowat, etc.

Service masini de spalat automate-reparatii masini de spalat rufe automate-Bucuresti si Ilfov-Indesit-Ariston-Whirlpool-Bosch-Siemens-Arctic etc.. Ialomita,Slobozia,Urziceni. Ai o masina de spalat defecta?Noi te putem ajuta.Zone noi : Urziceni,Ialomita,Slobozia,Amara,Reviga,Grivita,Rosiori,Scanteia ,Milosesti,Ciocile,Braganul,Valea Ciorii,Padina,Colelia,Cocora,Gheorghe Doja,Gheorghe Lazar.
81 vizualizari Bucuresti 11 Iul. '23 (16:20)