Suport auto magnetic pentru telefon cu prindere

54 RON

Suport auto magnetic pentru telefon cu prindere

54 RON
Caracteristici
Accesorii Altele Nou
Descriere
in grila de ventilatie Suport auto magnetic pentru telefon cu prindere in grila de ventilatie cu sistem inovativ clip-carlig, rotativ 360 grade, Universal

Continut pachet:

1 suport magnetic pentru grila de ventilatie

1 placuta metalica rectangulara cu adeziv

2 discuri metalice cu adezivPrin CE ESTE DIFERIT acest suport magnetic?
Designul acestui suport pentru telefon se bazeaza pe clipul-carlig care se agata strans de grilajul de aerisire in 3 puncte diferite. Este un element INOVATOR in domeniul suporturilor pentru grila de ventilatie a autoturiemlor. Desprinderea nedorita din grila a suportului auto, de acum incolo, devine imposibila. Totodata, iti ofera confortul de a utiliza telefonul in timp ce conduci si, in acelasi timp, iti ofera siguranta maxima la volan. Acest suport nu va bloca linia de vizionare a masinii atunci cand este fixat pe grilajul de aerisire.

COMPATIBILITATE UNIVERSALA
Suportul magnetic pentru telefon poate tine orice model de telefon sau minitableta. Noi l-am testat cu 4 telefoane legate unul de altul. Este compatibil cu telefoane de genul iPhone 12 / 12 Pro Max / 12 mini / 11 Pro Max / 11 Pro / 11 / XS MAX /XS/XR/X/8/8 Plus/7/7 Plus/6s/6 Plus/5/5S/5C precum si Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ /S10/S10+/S9 / S8 / S8+ / S7 / S7 Edge / LG Google pixel, HTC, Mini ipad, Allview.

USOR DE PRINS, USOR DE FOLOSIT
Cei 6 magneti ai suportului fac priza foarte trainica dintre telefonul tau si suportul propriu zis. Cu o singura mana, fara grija, poti monta si demonta telefonul pe suport. Suprafata de silicon a suportului evita alunecarea telefonului in mers sub propria greutate, la vibratii sau la manevre mai bruste.
NOTA: Acest suport pentru telefon foloseste magnetii NEODIM, care sunt compatibili cu orice telefon mobil si nu ii afecteaza in nici un fel functionalitatea.

ROTIRE COMPLETA DE 360⁰
Mecanismul de rotire pana la 360⁰ iti ofera sa-ti pozitionezi telefonul orizontal, vertical, oblic, spre sofer, spre pasagerul din dreapta. Ramai atent la drum, cunducand in siguranta, si totodata ca sa ai acces vizual la ecranul telefonului. Sofatul devine mai placut si mai sigur cu un suport pentru telefon din clasa PREMIUM.

Vezi mai multe detalii si cumpara
49 vizualizari Brasov, Brasov, 13 Iul. '24 (15:57)
Video