Swanson Activated Charcoal (Carbune activat) 260 mg - 120 Capsule

59 RON
1 / 1 ...

Swanson Activated Charcoal (Carbune activat) 260 mg - 120 Capsule

59 RON
Descriere
Beneficiile carbunelui activat


-          ajuta in detoxifiere

-          suport pentru sanatatea rinichilor

-          ajuta la perturbarea gazelor intestinale

-          benefic impotriva diareei

-          poate ameliora anumite afectiuni ale tesuturilor moi precum infectiile cutanate

-          usor de administrat


 
De ce carbune activat de la Swanson?


Swanson Activated Charbune este o formula curata si simpla, fara substante de umplutura, care ofera beneficiile carbunelui activat in capsule convenabile, prietenoase cu stomacul - fara pulbere sau lichid murdar. In plus, acest supliment de carbune activat de inalta calitate este fabricat din coji de nuca de cocos, asigurand o solutie de wellness din natura.


 
Ce este carbunele activat?


Carbunele activat este o pulbere neagra fina facuta din coji de nuca de cocos. Carbunele este ?activat\" prin prelucrare la temperaturi foarte ridicate, ceea ce ii modifica structura interna, reducand dimensiunea porilor si marind suprafata. Rezultatul este mai poros decat carbunele standard. Procesul de activare a carbunelui creeaza o substanta sigura, foarte absorbanta pentru consum. Unele carbune este activat cu abur sau alte metode, dar rezultatul este acelasi. Carbunele comestibil absoarbe substantele nedorite din organism, facandu-l extrem de util atat in ??aplicatiile de wellness, cat si in rutinele de detoxifiere.


 
Cum functioneaza carbunele activat?


Carbunele activat atrage si prinde substantele nedorite. Textura sa poroasa are o sarcina negativa care atrage toxinele si ii permite sa lege moleculele care sunt incarcate pozitiv, inclusiv gazele si substantele care produc gaze. Carbunele activat este ca un magnet care atrage si tine de substantele din tractul digestiv. Si pentru ca corpul tau nu absoarbe carbunele, acele substante trec prin sistemul tau pentru a fi eliminate cu carbunele.


 
Reducerea carbunelui si gazelor activate


In acelasi mod in care carbunele activat atrage si leaga toxinele, functioneaza pentru a lega compusii generatori de gaze din alimentele pe care le consumam; prin urmare, ajuta la minimizarea gazelor intestinale. De fapt, un studiu stiintific dublu-orb controlat cu placebo sustine abilitatile carbunelui activat de a reduce balonarea si disconfortul cauzat de gaze. Este un supliment excelent pentru sustinerea confortului digestiv.


 
Carbunele activat si detoxifiere


Carbunele activat reprezinta o completare excelenta pentru rutina ta de detoxifiere, deoarece este folosit in mod obisnuit pentru a elimina substantele nedorite din organism. Atrage si capteaza toxinele, astfel incat acestea sa poata fi indepartate din organism. Deoarece carbunele activat nu este absorbit in timpul digestiei, acesta trece prin sistemul digestiv pentru a fi eliminat si toate toxinele prinse sunt eliminate odata cu el.


 
PROPRIETATI ABSORBENTE


Carbunele activat are o istorie lunga de a fi folosit pentru a absorbi substantele nedorite din organism. Abilitatile sale absorbante si potentialele utilizari au fost mentionate inca din anii 1700, cu studii si utilizari stiintifice care au aparut in anii 1800. Carbunele activat a devenit mai raspandit in anii 1960 si este acum o substanta binecunoscuta pentru absorbtia toxinelor din organism, deoarece le atrage ca un magnet, legand si ajutand la eliminarea lor din organism.

CALITATI DE DETOXIFIERE


Carbunele activat este cunoscut in mod traditional pentru calitatile sale dovedite de detoxifiere in intestin prin legarea si limitarea absorbtiei substantelor nedorite. Este cel mai eficient in absorbtia toxinelor din tractul gastrointestinal.

CARBUNE PRIETENOS PENTRU STOMIC


Contine pudra de carbune activat pentru a reduce compusii generatori de gaze, pentru a reduce balonarea si pentru a sustine sanatatea stomacului. Doua capsule ofera 520 mg pudra de carbune activat pentru un sprijin puternic si economic.


 
Prospect Carbune activat


Informatii nutritionale


Marimea portiei: 2 capsule

Portii in flacon- 60

Cantitate/2 capsule% DZRPudra de carbune activat- 520 mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

Alte ingrediente: gelatina.

Utilizare recomandata: Ca supliment alimentar, luati doua capsule pe zi cu apa.


ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Vezi mai multe detalii si cumpara
68 vizualizari Bucuresti 19 Iul. '24 (08:57)