Taraf Bucuresti - Formatie traditionala de petrecere

Taraf Bucuresti - Formatie traditionala de petrecere

Caracteristici
Muzica, sonorizare
Descriere
Taraful Bucuresti va sta la dispozitie cu o formatie traditionala compusa din vioara, braci, acordeon, tambal, contrabas, nai. Formatia abordeaza un repertoriu vast si diversificat din folclorul romanesc si muzica de petrecere, respectand intocmai traditiile romanesti.
Detalii suplimentare
Pe langa petrecerile de nunta, cununie sau botez, Taraful Bucuresti asigura o atmosfera placuta cu un program unic de virtuozitate si café concert, toate acestea fiind armonios completate de calitatea artistica a spectacolelor si maiestria interpretilor vocali, pe care ii acompaniaza cu un real profesionalism.
Taraful Bucuresti sustine traditia si obiceiurile nuntii romanesti. Formatia a pregatit un folclor romanesc, muzica lautareasca pura, caffé-Concert, coveruri si muzica Bucurestiului de altadata interpretata instrumental si vocal, oferind un adevarat regal artistic imbelsugat tuturor invitatilor vostri.
Stam langa voi cu drag incepind cu ,,gatitul mirilor", dansul mirilor pana la voalul si hora miresei. Dorim sa cream impreuna atmosfera mult dorita de dvs, mergand pe premiza unicitatii fiecarui event. Experienta si seriozitatea a peste 25 de ani de activitate sunt alaturi de noi in a ne arata iscusinta. Taraf Bucuresti este versatil putand fi compus din minim trei instrumentisti (vioara/ sax, orga si acordeon) iar pentru cei care doresc extra, un tambal, nai si/ sau contrabas dorinta le va fi implinita.
740 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 16 Oct, 15:00