Teatrul vienez de Copii - Cursuri de teatru

Teatrul vienez de Copii - Cursuri de teatru

Caracteristici
Categorie: Cursuri Tip curs: alte cursuri
Descriere
Cursurile noastre de teatru sarbatoresc anul acesta 12 ani, folosind metoda Sylvia Rotter.
Aceasta metoda nu doar ca initiaza copiii in lumea teatrului dobandind tehnici de actorie, ci ia si ajuta foarte mult la dezvoltarea lor personala.

Participarea in cadrul spectacolelor noastre ii ajuta sa isi infranga teama de a vorbi in public, sa invete sa lucreze in echipa si multe altele pe care le veti descoperi treptat.
Profesorii nostri sunt nerabdatori sa cunoasca copii dornici sa faca parte din echipa noastra. Ne propunem ca si anul acesta sa avem o stagiune de succes, pastrand traditia!
PROGRAMCursurile se desfasoara, de doua ori pe saptamana, din martie pana in iunie, reincepand in septembrie dupa vacanta de vara.
STAGIUNEReinceperea cursurilor in toamna marcheaza inceputul stagiunii anuale. Luna septembrie este reprezentata de repetitiile generale pentru spectacolele ce au loc la inceputul lunii octombrie!ATELIEREOdata ce vei face parte din trupa TVC vei putea participa si la alte activitati organizate de noi, precum cursul de vara, serate de poezie si literatura si multe alte evenimente!PRETPretul cursului pentru intregul an platit dintr-o singura transa este de 1000 RON.
Taxa anuala a cursului poate fi platita in doua transe de 600 RON, una pana la inceputul lunii Aprilie, iar a doua in luna Septembrie. 
Aceasta taxa acopera inclusiv stagiunea, neexistand alte costuri ce trebuie acoperite de parinti
32 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 11 Iul. '23 (14:35)