Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...

Aducem cafeaua de specialitate mai aproape de comunitatea in care ne place sa ne dezvoltam. Pauze de cafea cu voie buna si gustari hranitoare.

Cafenele
Bucuresti, 10 Oct, 11:01
...

Situata pe strada Halelor 17, la nici un minut de gura de metrou de la Piata Unirii, cafeneaua turcoaz de numai cativa metri patrati este pregatita sa-ti ofere cele mai frumoase povesti din cana de cafea....

Cafenele
Bucuresti, 10 Oct, 11:25

Anunt inactiv

Time Out Cafe - Bar & Cafenea

Time Out Cafe - Bar & Cafenea

Caracteristici
Cafenele
Descriere
Time Out Cafe este locul unde puteti gasi toate ingredientele petrecerii unui timp de calitate alaturi de prieteni. Astfel, daca doriti sa petreceti o dupa-amiaza relaxanta, va invitam cu drag sa ne vizitati.
Detalii suplimentare
Veti descoperi o cafenea aparte unde, datorita jocurilor pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, distractia este intotdeauna in toi.
Fie ca sunteti pasionati de Darts, Rummy, Table, Sah sau Foosball, ori de jocuri digitale precum Xbox, PlayStations si Wii, in cafeneaua noastra puteti alege jocul preferat din nenumarate variante pe care vi le oferim. Tot ce trebuie sa faceti este sa va invitati prietenii, iar noi vom avea grija sa va bucurati din plin de fiecare moment petrecut in localul nostru.
719 vizualizari 04 Oct, 11:55
Anunt inactiv