Trupa JumiJuma

Trupa JumiJuma

Caracteristici
Muzica, sonorizare
Descriere
O gasca de artisti care va face din evenimentul tau o zi de neuitat! untem un band de cover-uri, din Bucuresti, format din cinci membri pe scena si o echipa tehnica suport, alaturi de DJ si toata scenotehnica necesara unui eveniment. Ne facem responsabili de distractie absoluta, reinterpretari muzicale surprinzatoare, echipament de ultima generatie si profesionalism desavarsit!
Detalii suplimentare
Detinem repertoriu variat, ce reuneste atat muzica usoara romaneasca si internationala, dar si folclorul romanesc si armanesc. Suntem cinci tineri entuziasti si dorim sa impartim oamenilor pasiunea, nebunia si visele noastre! JumiJuma inseamna Raluca (voce), Cristi (clape, voce), Mysha (chitara, voce), Teddy (chitara bass), Andrei (tobe, percutie).
Cand alegi JumiJuma, stii ca tot ceea ce inseamna muzica si atmosfera, la evenimentul tau, este asigurat.Venim cu toata partea de scenotehnica: lumini de scena, sonorizare, DJ, fum, lumini de sala, scena, ecran led - toate, la cele mai inalte standarde, asa cum ne sta in fire sa ne prezentam, iar in echipa noastra, cei cinci artisti, performeri live, sunt asistati permanent de tehnicienii de scena, sunet si lumini. Cele patru seturi de muzica live asigurate de band acopera, cu succes, intreaga seara, iar, impreuna cu DJ-ul nostru profesionist, distractia si varietatea muzicala sunt garantate a fi la cote maxime!
2 vizite 16 Oct, 15:00