Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
105.714 €

Va propunem spre vanzare un apartament cu o suprafata utila de 70mp, finalizat, cu incalzire in pardoseala, amplasat la aproximativ 5 - 10 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Nicolae Teclu....

Suprafata 71 mp An 2022 Decomandat Etaj 8 din 8 M 19 min.
Bucuresti, ieri, 12:57
...
62.343 €

Birou vanzari apartamente noi direct de la dezvoltator - Bloc nou stradal - Aproape de metrou si magazine - Strada asfaltata - Zero comision - Apartamentul oferit spre vanzare este situat la un parter...

Suprafata 66 mp An 2022 Decomandat Etaj 3 din 5 M 13 min.
Bucuresti, ieri, 13:36

Anunt inactiv

1 decembrie - Titan, Parcul Teilor, Bloc nou, Centrala proprie

71.429 €

1 decembrie - Titan, Parcul Teilor, Bloc nou, Centrala proprie

71.429 €
Caracteristici
Suprafata 63 mp An 2022 Decomandat Etaj 2 din 4
Descriere
Numele dezvoltatorului este deja cunoscut clientilor din zona de Sud a Capitalei, reusind sa ii surprinda cu livrarea multor locuinte in cadrul proiectelor anterioare, care s-au bucurat de un real succes, inregistrand un nivel foarte bun de vanzari datorita catorva elemente definitorii care se regasesc si in cadrul noului proiect.
Noul proiect imobiliar este amplasat in zona Titanul Nou, la mica distanta de Parcul Teilor, o zona foarte bine dezvoltata a Sectorului 3 si a Capitalei avand o pozitionare foarte buna datorita distantei fata de scoli, gradinite, centre comerciale, parc, mall.
Desfasurat pe o suprafata de 5500 mp, imobilul cu un regim de inaltime Ds P 2E 3R 4R este prevazut cu lift, de unitati locative mixte, avand atat garsoniere simple si duble, cat si apartamente cu doua si trei camere.
Locuintele din cadrul proiectului se predau, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil:
- tamplaria PVC, profil de ultima generatie, asigurata cu sistemul de inchidere Roto;
- placile ceramice gresia si faianta sunt importate din Spania si Italia;
- parchetul este laminat si este importat din Austria;
- usile de interior sunt importate din Germania;
- obiectele sanitare si echipamentele grupurilor sanitare de calitate superioara;
- usa de la intrare cu sisteme antiefractie;
- centrale de apartamente de 24 kw in condensatie, conform noilor norme in vigoare si calorifere din otel.
Personalizarea apartamentului se poate face la alegerea clientului, fiecare putand sa-si aleaga faianta, gresia, parchetul si usile de interior dintr-o gama bogata si variata de modele.
Apartamentul se preda la cheie, contorizat individual pentru fiecare tip de consum (electricitate, gaze si apa) fiind complet finisat cu finisaje la alegerea clientului, materiale de calitate superioara si cu utilitati complete si functionale (apa, canal, gaze, curent electric si fibra optica).

Ansamblul rezidential ofera pentru fiecare locuinta locuri de parcare situate la demisol, si in curtea ansamblului, zona de relaxare si spatiul verde.
Fotografiile sunt reale dar sunt cu titlu de prezentare!

549 vizualizari 25 Feb, 11:24
Statii metrou
1 Decembrie 1918 (M3) 20 min
Nicolae Teclu 29 min
Republica 41 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv