Aparatorii Patriei, apartament cu 2 camere

76.000 €

Aparatorii Patriei, apartament cu 2 camere,

76.000 €
Caracteristici
Suprafata 50 mp An 2021 Decomandat Etaj 2 din 8
Descriere
Va prezentam un apartament deosebit cu 2 camere, situat in Aparatorii Patriei - Grand Arena, la etajul 2 dintr-un imobil cu 8 nivele, finalizat la sfarsitul anului 2021. Acest apartament este o alegere ideala pentru cei care doresc sa traiasca intr-un mediu modern, confortabil si bine conectat la facilitatile urbane esentiale.
Caracteristici cheie:

Localizare excelenta: Apartamentul se afla intr-o zona privilegiata, la doar 3 statii de metrou de statia STB, avand in apropiere centre comerciale si hypermarketuri, oferindu-va acces facil la toate facilitatile de care aveti nevoie.

Imobil nou: Situat la etajul 2 din 8 intr-un imobil finalizat recent la sfarsitul anului 2021, acest apartament beneficiaza de facilitati moderne si finisaje de calitate.

Aer conditionat si centrala termica: Pentru confortul dumneavoastra, apartamentul este echipat cu sistem de aer conditionat si centrala termica, asigurand un climat placut pe tot parcursul anului.

Mobilat si utilat: Apartamentul este complet mobilat si utilat, oferindu-va tot ce aveti nevoie pentru a va bucura de confortul locuintei.

Bucatarie open space: Spatiul de locuit este optimizat prin bucataria open space, creand un mediu prietenos si accesibil.

Balcon deschis: Beneficiati de un balcon deschis, unde va puteti bucura de aer proaspat si de o vedere placuta.

Loc de parcare inclus: Apartamentul vine impreuna cu un loc de parcare proprietate in pret, asigurandu-va un acces comod si sigur.

Conectivitate excelenta: Statia de metrou la doar 3 statii de STB faciliteaza calatoriile in oras, iar prezenta centrelor comerciale si hypermarketurilor in apropiere va asigura acces la cumparaturi si divertisment.

Aceasta proprietate reprezinta nu doar un camin, ci si o investitie intr-un stil de viata urban modern. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, suntem la dispozitia dumneavoastra.
Anunt ID: 62954

218 vizualizari Bucuresti 05 Iun. '24 (11:00)
Statii metrou
Apărătorii Patriei 36 min
Statii STB
241 Drumul Poștalionului 5 min
241 Drumul Gilăului 8 min
241 Drumul Dealul Cucului 10 min
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..