Aparatorii Patriei metrou, Apartament tip studio

69.500 €

Aparatorii Patriei metrou, Apartament tip studio,

69.500 €
Caracteristici
Suprafata 50 mp An 2024 Semidecomandat Etaj 2 din 9
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Boxa subsol Interfon Lift Loc parcare Structura beton Structura caramida M 15 min.
Descriere
Va oferim posibilitatea de a achizitiona un apartament tip studio, disponibil in cadrul proiectului imobiliar Viva Residence Metalurgiei Park, la 5 minute fata de statia de metrou Aparatorii Patriei.
Detalii suplimentare
Apartamentul prezentat este disponibil la etajul 2 din 9 al imobilului si are o suprafata utila totala de 49.80 mp, inclusiv logia de 6 mp. Este amenajat printr-o compartimentare moderna si foarte bine optimizata.

Camerele au suprafete vitrate ample ce ofera o luminozitate excelenta si sunt dispuse dupa cum urmeaza: hol acces 3.20 mp, camera de zi si bucatarie deschisa 23 mp, dormitor 13.10 mp, baie 4.50 mp.

Apartamentul se vinde finisata complet si dispune de obiecte sanitare de calitate premium, centrala termica in condensare, tamplarie PVC cu geam tripan de foarte buna calitate.

Noul proiect rezidential reprezinta viitorul locuintelor din Romania si este precertificat verde de catre Consiliul Cladirilor Verzi din Romania (RoGBC). Certificarea implica un sistem constructiv imbunatatit, care impune printre altele si utilizarea exclusiva a caramizilor de 30 de cm si a unor placari de calitate pentru izolarea exterioara a imobilelor, cu o grosime de 10 cm si placari cu Alucobond.

Blocurile vor fi echipate cu panouri fotovoltaice de 10 Kw, care vor asigura costuri minime de functionare pentru spatiile comune ale imobilelor, cum ar fi casa scarii, lifturile, pompele si iluminatul intern si extern.

Proiectul Viva Residence Metalurgiei Park, in faza a doua de constructie, ofera numeroase facilitati rezidentilor, cum sunt: locuri de joaca pentru copii, spatii verzi ample, alei iluminate nocturn, cai de acces ample, trotuare amenajate, drumuri asfaltate prevazute cu limitatoare de viteza, cat si parcari supraterane sau acoperite (dispuse la parterul imobilului).

Ansamblul beneficiaza de acces direct din Bd. Metalurgiei prin Strada Drumul Jilavei, dar si prin mai multe artere de circulatie secundare, cum ar fi Drumul Binelui sau Drumul Gilaului.

Imobilul este amplasat intr-o zona cu infrastructura completa, proiectul are acces facil la toate centrele comerciale din apropiere: Lidl, Kaufland, Carrefour, Hornbach, Selgros, Metro, Auchan, Jumbo, dar si la puncte de interes importante precum: institutii de invatamant numeroase, unitati bancare si centre medicale, zone de agrement si parcuri, cafenele si restaurante.

La o distanta mica fata de imobil se regaseste parcul Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Alaturi de aceasta zona de agrement aflata in centrul atentiei pentru rezidentii din Sectorul 4 al Capitalei si nu numai, se remarca si Patinoarul Berceni Arena, primul patinoar din Bucuresti dezvoltat la standarde inalte pentru a putea gazdui competitii olimpice. (Aparatorii Patriei – la doar 500 m de imobil).

Statia de metrou Aparatorii Patriei se afla la o distanta de aproximativ 900 m fata de imobil, iar mijlocul de transport in comun STB (liniile 313, 312, 125, 141, 220, N105, 102,202, 241 ) ce se regaseste la doar 3 minute de imobil faciliteaza conectarea directa cu zona centrala a Capitalei sau cu statiile de metrou din zona.

La o distanta mica fata de imobil se regaseste parcul Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti ce se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, iar tema principala a acestuia este dedicata sportului, intrucat a fost amenajata o pista de atletism lungimea de 1670 metri, o pista de biciclete, dar si piste pentru trotinete.

Pret de lista: 69.500 Euro + TVA.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.
138 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 17 Mai; 13:36
Statii metrou
Apărătorii Patriei 15 min
Dimitrie Leonida 21 min
Statii STB
241 Arcadiei 1 min
241 Drumul Jilavei 99 5 min
241 Maria Lăzărescu 5 min
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..