Berceni, parc Tudor Arghezi, bd. Metalurgiei

61.500 €

Berceni, parc Tudor Arghezi, bd. Metalurgiei,

61.500 €
Caracteristici
Suprafata 47 mp An 2024 Semidecomandat Etaj 1 din 11
Optiuni interior: Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton Structura caramida
Descriere
apartament tip studio, cu suprafata totala utila de 47 mp. (balcon inclus de 3.40 mp), in aproprierea noului parc Tudor Arghezi, bd. Metalurgiei, rond Metro Berceni.

Apartamentul tip studio prezentat spre vanzare este disponibil la etajul 2/11 al imobilului si dispune de o compartimentare moderna si eficienta. Suprafata de 47 mp a fost distribuita in echilibru, iar camerele au fost distribuite dupa cum urmeaza: living si bucatarie deschisa cu suprafata totala de 21.40 mp, dormitor 12.30 mp, hol de acces 5.10 mp, baie 4.80. Trecerea in balconul de 3.40 mp se poate face atat din dormitor cat si din living.

Locuinta este dotata cu centrala termica in condensare cu sistem performant de incalzire in pardoseala, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan-feronerie Roto si beneficiaza de un aparat performant de racire instalat in holul de acces.

Imobilul este echipat cu panouri fotovoltaice instalate pe terasa acestuia, care vor genera costuri reduse de functionare pentru spatiile comune (iluminatul intern din casa scarii sau cel extern si cele doua lifturi) si este edificat conform unui sistem constructiv performant care respecta standardele europene impuse prin certificarea verde RoGBC.

Localizarea excelenta a acestui ansamblu rezidential permite accesul rapid catre centrele comerciale ce se regasesc in proximitate, precum: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Selgros sau Carrefour.

Mijlocele de transport public STB (liniile 125, 141, 220, 241, 312, 313 si N105 ) se afla la 5 minute de imobil si realizeaza legatura directa cu centrul Capitalei.

Accesul catre imobil se realizeaza cu rapiditate din Bulevardul Metalurgiei prin artere ample de circulatie precum Drumul Dealu Bradului sau Strada Dumitru Brumarescu.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti se afla la doar cateva minute de mers fata de proiectul rezidential.

Pretul de vanzare este: 61.500 Euro + TVA

Sunt acceptate toate tipurile de creditare: credit Noua Casa, Credite Ipotecare, Imobiliare si credite la care se iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate).
424 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 14 Iun. '24 (17:15)
Statii metrou
Dimitrie Leonida 33 min
Berceni 45 min
Statii STB
125 , 141 , 220 , 232 , 312 Piața de Gros 18 min
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..