Berceni, parc Tudor Arghezi, Bd. Metalurgiei

80.000 €

Berceni, parc Tudor Arghezi, Bd. Metalurgiei,

80.000 €
Caracteristici
An 2023 Decomandat Etaj 2 din 6
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton M 15 min.
Descriere
Proprietar vand ap. cu 2 camere, avand o suprafata utila totala de 62 mp, situat in apropierea statiei de metrou Aparatorii Patriei, in zona Bd. Metalurgiei, in vecinatatea Parcului Tudor Arghezi
Detalii suplimentare
Locuinta este situata la etajul 2 dintr-un imobil cu 6 etaje si are o suprafata totala de 62 mp, inclusiv un balcon de 7.20 mp. Spatiul este distribuit intr-un mod modern si eficient, cu urmatoarea compartimentare: un living generos de 21.80 mp, un dormitor de 13.10 mp, o bucatarie inchisa de 9.80 mp, un hol de 5.50 mp si o baie de 4.60 mp.

Aceasta proprietate beneficiaza de o amplasare deosebit de convenabila, fiind situata la doar 700 de metri distanta de statia de metrou Aparatorii Patriei, in zona Bd. Metalurgiei, in apropierea Parcului Tudor Arghezi.

Un alt avantaj important al amplasarii acestui imobil este si apropierea fata de centrele comerciale mari sau fata de punctele de interes importante cum sunt: parcurile, locurile de joaca multiple, zonele verzi amenajate pentru promenada sau spatiile de agrement.
Peste drum de imobil se afla statia STB (linia 241) ce asigura transferul rapid catre statia de metrou Aparatorii Patriei ( doua statii, in aproximativ 5 minute ).

In proximitate se regasesc centre comerciale mari precum: Lidl, Kaufland, Carrefour, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan si Jumbo, dar si institutii de invatamant, unitati bancare si unitati medicale, restaurante si cafenele.

Pret: 80.000 Euro + TVA.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau cu plata numerar.
148 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 17 Mai; 10:39
Statii metrou
Apărătorii Patriei 15 min
Dimitrie Leonida 20 min
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..