Berceni, Postalionului, apartament 2 camere nou

63.900 €

Berceni, Postalionului, apartament 2 camere nou,

63.900 €
Caracteristici
Suprafata 50 mp An 2020 Decomandat Etaj parter din 4
Descriere
Direct proprietar, comision zero!.

Bloc finalizat 2020, poze reale! Blocul are un regim de inaltime P+4, structura de rezistenta din cadre si plansee din beton armat.
Detalii suplimentare
Direct proprietar, comision zero!

Bloc finalizat 2020, poze reale! Blocul are un regim de inaltime P+4, structura de rezistenta din cadre si plansee din beton armat, compartimentare exterioara si interioara cu caramida Porotherm, izolatie termica cu polistiren 10 cm, EPS 90, vopsea decorativa Kober.

Apartamentul are o suprafata de 50 de metri patrati utili, este decomandat, confort I, balcon inchis cu geamuri termopan Saint Gobain si tamplarie PVC 5 camere Rehau.

Imobilul se vinde mobilat si utilat complet, totul NOU, exact ca in poze. Toata mobila este premium, facuta la comanda, noua, nefolosita! Dressing incorporat cu usi culisante cu oglinzi, multiple spatii de depozitare, mobila de bucatarie MDF cu iluminat LED, canapea extensibila de 3 persoane.

Apartamentul este complet finisat, dispune de usa metalica anti-efractie la intrare, usi interioare celulare, parchet laminat 10 mm Austria, gresie si faianta import Italia, geamuri termopan cu tamplarie PVC, jaluzele interioare

Baterii bucatarie si baie premium, marca Kludi, noi.

Electrocasnice si electronice, noi, nefolosite: cuptor, plita si hota incorporabile, masina automata de spalat rufe, clasa A++, combina frigorifica. Centrala termica proprie, cu termostat ambiental, calorifere panouri din otel, cu instalatii PPR. Instalatie electrica din fire de cupru si copex, cu trasee separate pentru centrala termica, cuptor, aer conditionat.

Scara extrem de civilizata si ingrijita, supraveghere video externa, interfon, cablu TV, acoperire internet fibra RDS.

Acces rapid catre multiple puncte de interes: unitati de invatamant, centre comerciale (Kaufland si Carrefour Grand Arena, Lidl), parcul Tudor Arghezi si statia de metrou Aparatorii Patriei.

La 100 de metri de bloc se afla statie STB ce duce spre statia de metrou.

Imobilul este liber, disponibil imediat, acte la zi, fara litigii.
Optiuni interior
Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Renovat recent Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon Lift Reabilitat termic Structura beton
1.295 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 03 Jun, 16:57
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..