Biruintei, Metrou Dimitrie Leonida

82.760 €

Biruintei, Metrou Dimitrie Leonida,

82.760 €
Caracteristici
Suprafata 60 mp An 2022 Decomandat Etaj parter din 6
Descriere
apartament cu 2 camere, decomandat, mobilat si utilat. Disponibil imediat. Se preda la cheie. Poze reale. Pret fara TVA. TVA 5%. Loc de parcare situat in fata imobilului. Monitorizare video,
Detalii suplimentare
Apartament cu 2 camere, decomandat, mobilat si utilat. Disponibil imediat! Se preda "la cheie". Poze reale. Pret fara TVA. TVA 5%.
Loc de parcare situat in fata imobilului.
Monitorizare video.

Partile comune ale blocului sunt atent finisate, iar zona beneficiaza de infrastructura completa, strazi asfaltate, iluminat public.
Blocul este anvelopat cu termosistem complet, cu densitate marita peste care este aplicata tencuiala decorativa cu cel mai bun indice in ceea ce priveste calitatea si cu proprietati excelente privind izolatia termica si fonica.

Imobilul este bransat la toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare), iar apartamentele se vand in regim de contorizare separata.

Accesul in asamblu este controlat si securizat prin mai multe echipamente si masuri de protectie din care enumeram: barierele de acces auto, usile antiefractie montate la intrarea in apartamente, lifturile inteligente si cartele de acces in imobil.
Optiuni interior
Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon Lift Loc parcare Structura beton Structura caramida
4.422 vizualizari ieri, 19:57
Evolutia preturilor imobiliare in 1 Mai-Domenii
se incarca..