Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
64.990 €
Bucuresti 12:05
...
60.500 €
Bucuresti 12:50
...
39.500 €
Bucuresti 14:09

Anunt inactiv

Brancoveanu

83.000 €

Brancoveanu

83.000 €
Caracteristici
Suprafata 70 mp An 2010 Semidecomandat Etaj 4 din 4 M 12 min.
Descriere
Zona de case, linistita, curata. Apartament la mansarda, in bloc S+P+2E+M, pregatit sa devina casa ta. Camera de zi luminoasa si inalta, mobilat si utilat, centrala proprie, 10 min metrou. 0% comision
Detalii suplimentare
Exista o zona foarte frumoasa in Bucuresti, cu case si strazi curate si linistite, in perimetrul Brancoveanu-Alunisului. Intre aceste case, se construiesc si blocuri cu regim mic de inaltime, asa cum este si blocul acesta de pe strada Paltinisului: S+P+2E+Mansarda.

La mansarda, avem un apartament neconventional, potrivit pentru persoanele care cauta ceva diferit, intr-un buget bun.

Cu o suprafata totala de 70 mp, apartamentul este compartimentat in felul urmator: camera de zi, bucatarie inchisa si spatioasa - 8 mp, baie cu geam, balcon deschis, care ofera o priveliste panoramica asupra zonei. E o incantare sa iti bei cafeaua dimineata sau sa te relaxezi seara in balcon fara zgomotul orasului langa tine.

Camera de zi are un regim mare de inaltime si din ea se face accesul pe scari catre celelalte doua camere, denumite in cadastru “supante”. Prima, cea cu draperia albastra, are 12 mp, a fost proiectata si utilizata ca spatiu de locuit – dormitor. A doua, situata deasupra bucatariei si baii, are aproape 19 mp, a fost proiectata ca spatiu de depozitare, dar folosita tot ca dormitor.

Cand intri in casa, ai imediat senzatia unui spatiu mare si luminos – data mai ales de inaltimea camerei de zi. Scarile interioare de lemn dau o nota de eleganta si caldura casei.

Apartamentul este proaspat zugravit si se vinde complet mobilat si utilat (AC Whirlpool, frigider Indesit, masina de spalat Beko, aragaz Beko si hota Beko). Este dotat cu centrala proprie pe gaz Ariston, iar utilitatile sunt contorizate individual, ceea ce face ca toate cheltuielile sa poata fi foarte bine tinute sub control si sa se incadreze intr-un interval de bun simt.

Blocul a fost construit in 2010, iar in 2018 proprietarii de la ultimele etaje au refacut acoperisul. Lucrarea a fost realizata de o firma autorizata, fiind folosita tabla cutata de 0,5 mm grosime si folie anticondens (pentru termoizolare si hidroizolare).

Blocul este format din 10 apartamente si are o curte comuna care este amenajata si intretinuta de catre locatari.

Cum spuneam, suntem pe strada Paltinisului, la 10-12 minute de statia de metrou Brancoveanu. Pe bulevard ai Mega Image plus multe alte magazine mai mici. Ajungi usor fie la Piata Sudului, Sun Plaza, fie la Piata Progresul, aceasta din urma fiind la cca. 12 minute de mers.

Hai la vizionare, sa simti la fata locului energia frumoasa a casei!
Optiuni interior
Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Renovat recent Termopan
Optiuni exterior
Interfon Reabilitat termic Structura beton
1.016 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 22 May, 16:06
Statii metrou
Constantin Brâncoveanu 12 min
Eroii Revoluției 19 min
Piața Sudului 30 min
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..
Anunt inactiv