Brancoveanu, Carrefour Grand Arena, Sector 4

62.400 €

Brancoveanu, Carrefour Grand Arena, Sector 4

62.400 €
Caracteristici
Suprafata 52 mp An 2023 Semidecomandat Etaj 2 din 5
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton
Descriere
Proprietar vand apartament nou, tip studio cu 2 camere, situat la etajul 2 dintr-un total de 5 etaje, cu o suprafata utila totala de 52,22 mp. Acest apartament este amplasat in zona Berceni, Sect 4.

Apartamentul are o compartimentare moderna si eficienta, astfel: camera de zi cu bucatarie deschisa 20,73 mp, dormitor 13,35 mp, hol amplu de acces 10,63 mp, balcon 2,22 mp si baie 5,29 mp.

Imobilul are regim de inaltime redus, D+P+5ER si dispune de lift performant, de locuri de parcare supraterane si subterane dezmembrate cadastral.

Apartamentul este usor accesibil atat din arterele principale de circulatie, precum bulevardul Constantin Brancoveanu, Alexandru Obregia si Metalurgiei, cat si din strazi adiacente cu trafic auto redus, cum ar fi Turnu Magurele, Aurel Persu, Postalionului sau Drumul Binelui.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, acopera o suprafata generoasa de 4 hectare si are sportul ca tema principala. In cadrul parcului a fost amenajata o pista de atletism cu o lungime de 1670 de metri, o pista de biciclete si, de asemenea, piste destinate trotinetelor sau aparatelor de fitness.

Sistemul de transport public STB (linia 241) ofera o legatura rapida si directa catre statia de metrou Aparatorii Patriei. De asemenea, distanta de doar 8 kilometri fata de zonele centrale importante ale Capitalei poate fi parcursa cu usurinta in aproximativ 20 de minute cu masina personala.

Pret apartament : 62.400 Euro + TVA.

Se poate achizitiona folosind orice tip de credit bancar disponibil.
745 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 18 Iun. '24 (12:39)
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..