Brancoveanu, Grand Arena, sector 4

78.000 €

Brancoveanu, Grand Arena, sector 4,

78.000 €
Caracteristici
Suprafata 60 mp An 2023 Decomandat Etaj 3 din 7
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton Structura caramida
Descriere
Apartament 2 camere, amplasat la aproximativ 500 m de interesectia bulevardului Constantin Brancoveanu cu strada Luica, in sectorul 4 al capitalei, zona Grand Arena Mall.

Imobilul are regim de inaltime Ds+P+7E si dispune de 2 lifturi silentioase, moderne, pentru fiecare din cele 2 scari. Proiectul imobiliar Cavar Residence se remarca atat printr-o amplasarea excelenta cat si prin finisarea de exceptie cu materiale de calitate premium a unitatilor locative, la care se adauga facilitati precum: supraveghere video, control acces intrare, spatii verzi amenajate si locuri de parcare subterane si supraterane.

Apartamentul dispune de o compartimenare optima, are spatii de locuit ample, proiectate cu atentie pentru a oferi un grad de confort ridicat. Locuinta este disponibila la etajul 3/7 al imoblilului, are suprafata utila totala de 59.95 mp, in care este inclusa suprafata balconului inchis de 2.4 mp.

Ansamblul beneficiaza de o amplasare excelenta si ofera acces facil la puncte de interes precum: unitati de invatamant, unitati bancare si medicale, galerii si centre comerciale mari (Carrefour Grand Arena Mall, Selgros, Hornbach, Lidl, Kaufland, Metro, Auchan), piete agroalimentare, restaurante si cafenele.

Intrega zona ofera conditii de locuit prospere, dispune de strazi asfaltate si iluminate pe timp de noapte, de trotuare ample, iar accesul catre imobil se realizeaza in conditii civilizate si de deplina siguranta. In imediata apropiere a imobilului (la aproximativ 300 m) se afla statia STB (linia 241) care face legatura directa cu metroul Aparatorii Patriei. Distanta pana in zona centrala a Capitalei se poate parcurge in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal.

La o distanta mica fata de imobil se regaseste parcul Tudor Arghezi, un parc cu suprafata de cca. 40.000 mp ce cuprinde spatii verzi amenajate, locuri de joaca multiple si zone de relaxare dotate cu mobilier urban modern, dar si teatru de vara, skate park si centru multicultural.

Pretul de lista al apartamentului este de 78.000 euro + tva.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata cash.
777 vizualizari Bucuresti, Sector 4, azi; 14:03
Statii metrou
Statii STB
102 , 141 , 220 Dorohoi 7 min
102 , 141 , 232 Bd. Constantin Brâncoveanu 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..