Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
77.793 €
Bucuresti 02 Iun. '24 (08:01)
...
95.500 €
Bucuresti ieri; 09:56
...
90.500 €
Bucuresti 19 Iul. '24 (08:57)
...
160.000 €
Bucuresti azi; 10:24

Anunt inactiv

Bucurestii Noi, apartamentul Qeto, bloc cu curte interioara, liber

77.793 €

Bucurestii Noi, apartamentul Qeto, bloc cu curte interioara, liber

77.793 €
Caracteristici
Suprafata 50 mp An 2008 Semidecomandat Etaj parter din 3
Optiuni interior: Balcon M 14 min.
Descriere
Cand ne gandim la Bucurestii Noi, avem in minte zona de case, adica cartier linistit. In ultimii ani in zona s-au construit cateva blocuri cu regim mic de inaltime, ceea ce face si obiectul prezentarii noastre. Pentru cei care vor sa se simta ca intr-o vila, dar vor un pret rezonabil, avem noi ceea ce va trebuie.

Apartamentul "QETO" se afla intr-un bloc cu regim mic de inaltime, la parterul acestuia, cu doar doua apartamente pe nivel. De cand intri in apartament, te cuprinde linistea si intimitatea acestuia. Desfasurat pe o suprafata utila de 50 mp, este compartimentat excelent pentru o persoana sau un cuplu, deservind cu succes nevoile acestora. Bucataria este integrata in living, dar pentru cei care si-o doresc inchisa, se poate rezolva.Apartamentul este ingrijit, in stare foarte buna, necesitand mici amenajari. Poate va intrebati unde este balconul, avand in vedere ca este parter. Avem solutia. La etajul 1, exista un balcon exclusiv pentru acest apartament, cu cheie, unde va puteti usca rufele linistiti.

Am lasat ceea ce e mai INTERESANT spre final, PIESA DE REZISTENTA, pentru ca tot vine vara si e clar ca o curte interioara e exact ce trebuie. Curtea nu e nici prea mare nici prea mica, e linistita, fara aglomeratie inutila, are un balansoar si undeva intr-un colt puteti sa va puneti o masuta si un gratar, ca vorba aia, curte fara gratar nu prea are farmec. Cum ar fi sa va savurati cafeaua de dimineata aici sau sa va relaxati dupa program?

La capitolul alte BENEFICII, mai am de mentionat urmatoarele:

-pana la metrou sunt aprox. 10 minute de mers pe jos, pana la Parcul Bazilescu aprox. 10-12 minute, iar in zona se afla un complex comercial de mici dimensiuni , supermarket Lidl, Mall-ul Colosseum cu Carrefour si Leroy Merlin, Mega Iamge, Piata 16 Februarie si lista poate continua
-APARTAMENTUL DISPUNE DE TEREN IN PROPRIETATE DE 29 MP
-ARE CENTRALA PROPRIE
-NU EXISTA ASOCIATIE DE LOCATARI, asa ca nu veti plati costuri suplimentare
-BAIA ARE GEAM DE AERISIRE
-BUCATARIA ESTE MOBILATA SI UTILATA
-LIVINGUL SI DORMITORUL SUNT MOBILATE.

Ca si concluzie finala va puteti muta IMEDIAT cu foarte mici eforturi de amenajare.Imi place sa cred ca v-a placut prezentarea mea si va astept cu interes sa vizionati apartamentul "QETO".
51 vizualizari Bucuresti 03 Mai. '24 (08:01)
Statii metrou
Laminorului 14 min
Străulești 20 min
Străulești 21 min
Statii STB
112 Mihai Viteazul 6 min
112 Oașului 6 min
Evolutia preturilor imobiliare in Bucurestii Noi-Damaroaia
se incarca..
Anunt inactiv