Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Constantin Brancoveanu 2 camere DECOMANDAT

56.900 €

Constantin Brancoveanu 2 camere DECOMANDAT

56.900 €
Caracteristici
Suprafata 52 mp An 1975 Decomandat Etaj 9 din 10
Descriere
Va propunem spre vanzare un apartament cu o suprafata utila de 52 de metri patrati, situat la etajul 9 din 10 si este compus din doua camere, o baie si un balcon. Acesta este decomandat si este mobilat si utilat complet, inclusiv cu termopane si aer conditionat, oferind un confort optim. Mobilierul si aparatele electrocasnice sunt de calitate superioara si asigura un trai confortabil si modern.
Starea apartamentului este foarte buna, fiind bine intretinut si curat. Pardoselile sunt din parchet si gresie, iar peretii sunt vopsiti in culori calde si prietenoase. Apartamentul beneficiaza de lumina naturala si este bine iluminat, creand o atmosfera primitoare.
Un alt aspect important al apartamentului este privelistea exceptionala pe care o ofera. Balconul permite o panorama larga asupra zonei si permite admiratia pentru imprejurimile deosebite.
Apartamentul este situat intr-o zona linistita si sigura a cartierului Berceni, cu acces facil la transportul in comun, supermarketuri, restaurante si alte facilitati necesare. Amplasarea sa ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in parcuri, locuri de joaca si centre culturale.
In concluzie, acest apartament este o alegere excelenta pentru persoanele care doresc sa locuiasca intr-o zona linistita, dar totusi accesibila, si sa se bucure de un stil de viata modern si confortabil.
Se accepta orice modalitate de plata.
Oferim asistenta pe tot parcursul tranzactiei, asistenta pentru obtinerea finantarii in cazul creditelor si asistenta in relatia cu notariatul pana la finalizarea vanzarii.
Pentru detalii si vizionari ne puteti contacta prin whatsapp, SMS sau apel telefonic la 0723586100 Florea Andrei
989 vizualizari Bucuresti 14 Jul, 13:27
Statii metrou
Piața Sudului 23 min
Statii STB
73 313 Străduinței 5 min
116 , 141 Lamotești 5 min
73 313 Aliorului 7 min
116 , 141 Covasna 8 min
116 , 141 Izvorul Crișului 8 min
116 , 141 Turnu Măgurele 9 min
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..
Anunt inactiv