Dristor, Ramnicu Sarat

68.000 €

Dristor, Ramnicu Sarat,

68.000 €
Caracteristici
An 1970 Circular Etaj 10 din 10
Optiuni interior: Apometre Balcon Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Reabilitat termic M 7 min.
Descriere
Apartament 2 camere, circular, situat la etajul 10/10, bloc reabilitat termic, constructie din 1970, apartamentul necesita amenajari.

Eurocity Estate va prezinta o oportunitate de achizitie in zona Dristor, pe strada Ramnicu Sarat, vis-à-vis de Piata Ramnicu Sarat.

Acest apartament cu 2 camere, situat la etajul 10/10+Etaj tehnic al unui bloc reabilitat termic, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care cauta un camin intr-o locatie intr-o zona verde, din Bucuresti.

Caracteristici principale:

Suprafata si compartimentare: Apartamentul este decomandat circular si beneficiaza de un etaj tehnic, oferind o priveliste panoramica asupra orasului.

Apartamentul ofera o suprafata suficient de generoasa, oferind spatiu optim pentru o familie sau un cuplu.

Baia are aerisire directa cu geam exterior, asigurand prospetime si lumina naturala.

Necesita Renovare: Cu toate ca necesita renovare, acest apartament va ofera libertatea de a crea un spatiu personalizat conform preferintelor dumneavoastra.

Bloc Reabilitat Termic: Asigura confort termic si eficienta energetica, contribuind la reducerea costurilor de intretinere

Facilitati si Modernizari: Dotat cu aer conditionat si ferestre termopan cu rulouri exterioare la toate geamurile, acest apartament ofera confort si eficienta energetica.

Modernizari in Bloc: Toate tevile de apa, incalzire si iluminat au fost schimbate in bloc. De asemenea, exista teava de gaz trasa separat, oferind posibilitatea montarii unei centrale termice de apartament

Locatie Convenabila: In imediata apropiere se afla Piata Ramnicu Sarat, Mall Park Lake, magazine, Mega Image, farmacii, scoli, gradinite, Parcul IOR si statia de metrou Dristor, facilitand accesul la diverse servicii si activitati in zona.

Aceasta proprietate reprezinta nu doar o investitie excelenta, ci si o oportunitate de a trai intr-una dintre cele mai cautate zone rezidentiale din Bucuresti.

Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati la Eurocity Estate. Nu ratati ocazia de a deveni proprietarul acestui apartament si de a va transforma visul in realitate si de a va asigura un camin intr-una dintre cele mai dinamice si accesibile zone ale capitalei!
39 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 10 Iun. '24 (15:40)
Statii metrou
Dristor 7 min
Metrou Nicolae Grigorescu 17 min
Mihai Bravu 26 min
Statii STB
Piața Râmnicu Sărat 2 min
Voluntarilor 5 min
330 Dristorului 7 min
Dristor 1 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..