Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
56.000 €
Bucuresti 08:05
...
46.000 €
Bucuresti 11:21

Anunt inactiv

Drumul Taberei, metrou, potential comercial, liber

74.285 €

Drumul Taberei, metrou, potential comercial, liber

74.285 €
Caracteristici
Suprafata 54 mp An 2023 Decomandat M 5 min.
Descriere
compartimentat optim, 54 mp, bucatarie inchisa (9.5 mp), decomandat, 1 balcon, hol spatios, dotat cu; usa metalica, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, centrala si calorifere, obiecte sanitare.
Detalii suplimentare
Apartament cu 2 camere, compartimentat optim, cu suprafata utila de 54 mp, bucatarie inchisa (9.5 mp), decomandat, 1 balcon inchis cu sticla, hol spatios in care se poate amenaja mobilier pentru dressing, dotat cu; usa metalica, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, centrala termica si calorifere, obiecte sanitare, prize, intrerupatoare si optional se poate obtine si loc de parcare subteran dar si suprateran.

APARTAMENTUL ESTE IDEAL PENTRU INVESTITIE ATAT PENTRU REVANZARE CAT SI PENTRU INCHIRIAT, UN AVANTAJ MAJOR IL ADUCE POZITIONAREA LA PARTER!

Imobilul este finalizat si predat in anul 2023, structura este din beton, cu radier general si cadre si placi din beton armat. Peretii sunt din caramida tip porotherm atat la interior cat si la exterior. La exterior este termoizolat cu polistiren de 100 mm si finisat cu vopsea decorativa.

Proiectul este foarte bine pozitionat, langa metrou, cu acces rapid direct din Strada Valea Oltului si Bld Timisoara. Imobilul este localizat in Drumul Taberei, langa statia de metrou Valea Ialomitei. In zona sunt numeroase puncte de interes precum scoli, gradinite, centre comerciale si medicale.

Pretul nu contine TVA.

FARA COMISION DE LA CUMPARATOR!
Optiuni interior
Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Renovat recent Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon Lift Structura beton Structura caramida
378 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 12 Jun, 11:51
Statii metrou
Valea Ialomitei 5 min
Constantin Brâncuși 14 min
Romancierilor 17 min
Statii STB
221 Valea Oltului 1 min
221 Valea Ialomiței 4 min
137 , 138 Frigocom 7 min
Masa Tăcerii 7 min
Radox 7 min
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..
Anunt inactiv