Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
57.500 €
Bucuresti 14:53
...
Bucuresti 11:17
...
78.500 €
Bucuresti 08:01

Anunt inactiv

Drumul Taberei, str. Aleea Valea Viilor

57.500 €

Drumul Taberei, str. Aleea Valea Viilor,

57.500 €
Caracteristici
Suprafata 49 mp An 1973 Decomandat Etaj 3 din 4
Descriere
particular vand apartament 2 camere decomandat in sector 6 Drumul Taberei, str. Aleea Valea Viilor etaj 3/4, cu boxa de 24 m la subsol, an constructie 1973. Blocul nu este inca anvelopat, scara este curata cu 3 apartamente pe palier si 12 apartamente pe scara, apartamentul este amplasat la 2 minute pietonal de statia de metrou Romancierilor, In proximitate se gasesc atat supermarketuri Lidl, Kaufland, Profi, Penny, toate foarte aproape, cat si scoli si gradinite scoli, licee si gradinite foarte aproape, Ideal pentru cuplu sau familie cu copil in cautarea unui camin care sa le ofere liniste si facilitatile necesare. Vecinii sunt si ei linistiti, civilizati, se respecta programul de liniste. Apartamentul este momentan inchiriat si se poate preda asa sau va fi complet eliberat la un moment stabilit de acord predarii. Necesita renovare completa si nu este ptr pretentiosi dar si pretul este pe masura 57.500 euro. Ca plus - boxa la subsol, zona cu densitate mica de populatie se poate parca fara probleme. Pentru vizionari nu ezitati sa ma contactati.
Detalii suplimentare
PARTICULAR vand apartament 2 camere decomandat in sector 6 Drumul Taberei, str Aleea Valea Viilor etaj 3/4, cu boxa de 24 m la subsol ,an constructie 1973.
Blocul nu este inca anvelopat,scara este curata cu 3 apartamente pe palier si 12 apartamente pe scara , apartamentul este amplasat la 2 minute pietonal de statia de metrou Romancierilor
In proximitate se gasesc atat supermarketuri (Lidl, Kaufland, Profi, Penny, toate foarte aproape), cat si scoli si gradinite (scoli, licee si gradinite foarte aproape)
Ideal pentru cuplu sau familie cu copil in cautarea unui camin care sa le ofere liniste si facilitatile necesare.
Vecinii sunt si ei linistiti, civilizati, se respecta programul de liniste.
Apartamentul este momentan inchiriat si se poate preda asa sau va fi complet eliberat la un moment stabilit de acord predarii . NECESITA RENOVARE COMPLETA si nu este ptr pretentiosi dar si pretul este pe masura 57500 euro
Ca plus: boxa la subsol, zona cu densitate mica de populatie se poate parca fara probleme
Pentru vizionari nu ezitati sa ma contactati.
Optiuni interior
Apometre Debara
Optiuni exterior
Boxa subsol
274 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 05 Jun, 21:35
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..
Anunt inactiv