Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
85.000 €
Bucuresti azi; 12:03
...
63.500 €
Bucuresti ieri; 11:21
...
75.000 €
Bucuresti 20 Mai; 11:06
...
64.900 €
Bucuresti ieri; 19:30

Anunt inactiv

Fizicienilor Apartamentul cu 2 camere al amintirilor din copilarie

63.950 €

Fizicienilor Apartamentul cu 2 camere al amintirilor din copilarie

63.950 €
Caracteristici
Suprafata 47 mp An 1984 Decomandat Etaj 8 din 8 M 10 min.
Descriere
Zona: Fizicienilor, str. Plut. Ion Nedelcu 3, sector 3, Bucuresti
Pret: 64.950 EURO
Etaj: 8 / 8
Numar camere: 2
Confort: 1
Compartimentare: decomandat
Suprafata desfasurata: 51,69 mp
Anul constructiei: 1984

Facilitati:

- apartament luminos, cu vedere panoramica
- zona verde, linistita
- ideal rezidenta sau investitie pentru rezidenta
- bloc reabilitat termic, inclusiv terasa reabilitat termic
- posibilitate conectare rapida centrala proprie (instalatie de ga
- vecinatati: bd. Camil Ressu, Mall Park Lake, metrou Nicolae Gigorescu, parc I.O.R.


De retinut - liftul urca pana la etajul 7!!!


Mai tineti minte vremurile de demult apuse cand va trimiteau parintii in vacante la bunici ? Ei... acest apartament este reprezentarea perfecta a acelor timpuri. Eu, personal, deja o vad pe bunica cum asaza covoarele grele pe jos, fiindca deh... a venit frigul. Punea paturile alea grele pe pat, pe canapele, pe unde apuca, nu cumva sa ma prinda frigul. Iar in timp ce ea imi pregatea ceva de-ale gurii, ma ruga sa o mai ajut prin casa; ba cu stersul bibelourilor... mai stiti bibelourile acelea cu tot felul de modele? Cu doamne insotite la drum de un catelus, asa bine facute si ce detalii aveau, mai ca pareau reale...

Si cum ziceam, in timp ce asteptam sa imi pregateasca bucatele, imi puneam botoseii si mergeam fuguta la calculator... pe vremea 'ceea nu aveam noi internet, ne cumparau parintii CD-uri cu jocuri si pana nu ma striga cineva din casa, nu ma miscam.

Of... imi e atat de dor... in fiecare casa mirosea a paine coapta si turte , facute pe plita, asa cum ni le facea bunica acum multi de ani, acum se fac pe aragaz sau in cuptor. Dar au acelasi gust divin si deja ma transpun in acele vremuri pe care imprejurimile acestui apartament le readuc la viata. Si-n casa, caldura isi are rolul ei dar noi n-aveam nevoie momentan.... Fiind la ultimul etaj, era asa de cald... Si am mentionat de covoarele grele ale bunicii? Ganditi-va ca nu mai putea intra frigul in oase, eram protejata.

Si mirosul imbietor devenea tot mai puternic.... era de vis...

Dar acum sa ne intoarcem la subiect. Apartamentul din apropierea str. Fizicienilor, dupa cum bine stiti, zona este una foarte linistita, imprejmuita de parcuri si verdeata. Aveti parcul I.O.R in apropiere, in caz ca sunteti pasionati de sporturi in aer liber sau aveti un catel ce necesita o plimbare mai lunga. Totodata, strada este curata, locuind in mare parte familii sau oameni mai in varsta, ne este clar ca e linistite in imprejurime. Blocul este anvelopat de curand, inclusiv terasa blocului astfel incat sa nu se piarda caldura dar nici sa nu existe infiltratii de apa. Scara este bine ingrijita, in interiorul sau se poate observa si teava de gaz existenta pana la al saptelea etaj, fiind astfel posibil un bransament individual pentru utilizarea propriei centrale.

Si-am mentionat despre cat de luminos si calduros este apartamentul? Fiind orientat pe Sud aveti lumina necesara pentru a scapa de toate bacteriile din casa. Iar vara pentru a evita caldura va recomandam sa puneti niste draperii opace si cred ca veti evita folosirea aerului conditionat.

Sper ca datorita mie v-au luat fiorii. Ca dupa atatea amintiri depanate a mai ramas sa spun ca ... aceasta locuinta isi cauta copilul din poveste. Esti plecat de mult de acasa si iti e dor de-ai tai bunici? Iti e dor de stilul acela de pe timpuri? Atunci consider ca aceasta ti se potriveste perfect. Doar imagineaza-ti ca pe acea insulita sau bar, de care dispune imobilui, ai COZONACUL CALD si o cana de lapte.

Cred ca citind, mai ca ati vrea sa veniti la o vizionare, asa... doar de dragul copilariei.

Asadar, pentru orice informatii suplimentare si programarea unei vizionari, te rog sa ma contactezi oricand:
- luni - vineri - 09.00 - 18.00;
- sambata - 10.00 - 14.00.
10 vizualizari Bucuresti 02 Mar 23; 15:29
Statii metrou
Metrou Nicolae Grigorescu 10 min
Nicolae Grigorescu 12 min
Metrou Dristor 1 16 min
Statii STB
102 Fizicienilor 3 min
Voluntarilor 4 min
102 Țăndărei 7 min
Piața Râmnicu Sărat 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv