Metalurgiei, Arghezi parc, apartament 2 camere

73.300 €

Metalurgiei, Arghezi parc, apartament 2 camere,

73.300 €
Caracteristici
Suprafata 60 mp An 2024 Decomandat Etaj 1
Optiuni interior: Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton Structura caramida
Descriere
apartament de vanzare cu 2 camere decomandat, situat la etajul 1 din 11 al cladirii. Suprafata totala utila a locuintei este de 59.20 mp. Bd. Metalurgiei, langa Parcul Tudor Arghezi, Berceni.

Locuinta beneficiaza ca dotare standard de un sistem modern de incalzire in pardoseala, sistem de racire de tip aer conditionat individual, de o noua generatie de tamplarie PVC cu geam tripan, centrala individuala de apartament in condensare cat si de finisaje din gama premium.

Noul proiect rezidential reprezinta viitorul locuintelor din Romania si este precertificat verde de catre Consiliul Cladirilor Verzi din Romania (RoGBC). Certificarea implica un sistem constructiv imbunatatit, care impune printre altele si utilizarea exclusiva a caramizilor de 30 de cm si a unor placari de calitate pentru izolarea exterioara a imobilelor, cu o grosime de 15 cm si placari cu Alucobond.

Blocurile vor fi echipate cu panouri fotovoltaice de 10 Kw, care vor asigura costuri minime de functionare pentru spatiile comune ale imobilelor, cum ar fi casa scarii, lifturile, pompele si iluminatul intern si extern.

Accesul catre imobil se realizeaza cu rapiditate din Bulevardul Metalurgiei prin artere ample de circulatie precum Drumul Dealu Bradului sau Strada Dumitru Brumarescu.

Localizarea excelenta a acestui ansamblu rezidential permite accesul rapid catre centrele comerciale ce se regasesc in proximitate, precum Metro, Auchan si Jumbo. Mijlocul de transport public STB (liniile 125, 141, 220, 241, 312, 313 si N105 ) se afla la 5 minute de imobil si realizeaza legatura directa cu centrul Capitalei.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti se intinde pe o suprafata ampla de 4 hectare, cuprinde o pista ampla de atletism, cat si piste de biciclete si trotinete.

Pretul de lista este: 73.300 Euro + TVA.

Sunt acceptate toate tipurile de creditare: credit Noua Casa, Credite Ipotecare, Imobiliare si credite la care se iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate).
546 vizualizari Bucuresti, Sector 4, ieri; 20:00
Statii metrou
Dimitrie Leonida 33 min
Berceni 45 min
Statii STB
125 , 141 , 220 , 232 , 312 Piața de Gros 18 min
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..