Metalurgiei, Sector 4

72.300 €

Metalurgiei, Sector 4,

72.300 €
Caracteristici
Suprafata 64 mp An 2023 Decomandat Etaj 3 din 11
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton Structura caramida
Descriere
Apartament cu 2 camere, disponibil intr-un imobil nou ce face parte dintr-un ansamblu rezidential amplasat excelent in cadrul Sectorului 4, Bucuresti,

Direct dezvoltator, zero comison!

Apartament cu 2 camere, disponibil intr-un imobil nou ce face parte dintr-un ansamblu rezidential amplasat excelent in cadrul Sectorului 4, Bucuresti.

Locuinta este disponibila la etajul 3/11 al imobilului, are suprafata totala utila de 64mp mp, dispune de o compartimentare moderna si ofera spatii de locuit ample dupa cum urmeaza: living 20,62 mp, bucatarie inchisa 9,76 mp, dormitor 13,68 mp, baie 4.43 mp, hol 6,47 mp si balcon 8,97

Apartamentul se preda finisat si echipat complet cu materiale de calitate premium, gata pentru a putea fi utilizat.

Este situat pe etaj intermediar.

Regimul de inaltime este P+11E, iar blocul este dotat cu 2 lifturi silentioase, electrice, placate cu marmura si sticla in interior. Spatii verzi amenajate si locuri joaca pentru copii. Acces usor metrou Dimitrie Leonida (14 minute) si STB (3 minute).

Ansamblul este amplasat in cartierul Berceni, pe strada Drumul Dealul Bradului, cu acces rapid atat catre Soseaua Berceni cat si Bd.Metalurgiei, Obregia sau Brancoveanu.

Zona beneficiaza de infrastructura completa cu strazi asfaltate si iluminat public.

Locuinta dispune de cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara, dintre care enumeram: gresie si faianta (Avalon Multigroup), parchet laminat 8 mm, tamplarie PVC Salamander 5 camere cu geam tripan si feronerie Roto, glafuri exterioare metalice, glafuri interioare PVC, centrala termica de apartament de 24 kW in condensare, calorifere din otel, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior Bella Casa. La intrarea in apartament avem usa metalica antiefractie cu multiple sisteme de inchidere. Casa scarii este placata cu marmura,iar mana curenta este din inox.

Imobilul este construit pe stalpi si cadre de beton armat, iar compartimentarea este executata din caramida Porotherm de 25 cm la exterior si intre apartamente, iar in interiorul apartamentului caramida de 11,5 cm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm, peste care este aplicata tencuiala decorativa de cea mai buna calitate si placi ceramice de exterior.

Pretul de lista al apartamentului este de: 72.300 euro + TVA.

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata CASH.
760 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 14 Iun. '24 (20:12)
Statii metrou
Dimitrie Leonida 27 min
Statii STB
125 , 141 , 220 , 232 , 312 Piața de Gros 12 min
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..