Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Metalurgiei, Top House Residence

73.500 €

Metalurgiei, Top House Residence,

73.500 €
Caracteristici
Suprafata 60 mp An 2021 Decomandat
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton
Descriere
ap. 2 cam. etajul 7/8, bloc cu regim de inaltime P+8, complet finisat, bransat la utilitati (apa, canalizare, Enel, Distrigaz), dormitor, living, bucatarie, baie, hol si balcon. St ap. 59.34 mp, 4.97 balcon,

Dispune de centrala termica in condensatie Ariston 24 kw, caramida exterior 25 cm, interior 11.50 cm, izolatie polistiren 8 cm, tamplarie PVC Gealan 5 camere (culoarea gri antracit). Fiecare scara dispune de 2 lifturi silentioase de 6 persoane. Loc de joaca in incinta ansamblului.

Pozitia noului complex este una excelenta, acesta fiind amplasat stradal, pe Bdul Metalurgiei vis a vis de Lidl, intre proiectele Brown Residence si Kristal Residence, cu deschidere ampla in bulevard si la numai 2 minute de mers pana la statia STB.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 18.465 mp teren si dispune de deschidere la drumuri de acces ample pe toate cele 4 laturi ale sale, fiind marginit si de B-dul Metalurgiei pe o latura, ceea ce face ca accesul de la si catre acest mega proiect sa se faca in cele mai civilizate conditii, indiferent de anotimp.

Noul proiect este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este parter + 7 etaje si parter + 8 etaje

Parcare supraetajata de mari dimensiuni, ultra-moderna, deservita de multiple cai de acces si de lifturi rapide, care va completa parcarile supraterane.

Spatii comerciale
Amplasarea a numeroase spatii comerciale la parterul blocurilor care au deschidere in B-dul Metalurgiei, unde isi vor desfasura activitatea o serie de magazine, unitati bancare, farmacii, cafenele si unitati de invatamant.
36 vizualizari Bucuresti, Sector 4, 10 Aug. '23 (08:05)
Statii metrou
Apărătorii Patriei 20 min
Dimitrie Leonida 26 min
Statii STB
125 , 141 , 220 , 232 , 312 Sere 3 min
Bd. Metalurgiei 29 5 min
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..
Anunt inactiv