Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
65.000 €
Bucuresti 11:02
...
84.000 €
Bucuresti 20:55

Anunt inactiv

Metrou 10 minute Ansamblu premium Bucatarie inchisa

61.711 €

Metrou 10 minute Ansamblu premium Bucatarie inchisa

61.711 €
Caracteristici
Suprafata 48 mp An 2023 Decomandat Etaj 1 din 3 M 17 min.
Descriere
Star Construct - Fara Comision - Direct Dezvoltator - Apartamente/Case Noi
Avans 15% la antecontract-66,919 Tva
Apartament 2 camere langa metrou Nicolae Teclu, ansamblu premium, cu design exterior atragator, calitate superioara, finisaje si sanitare de top, lift silentios, zone verzi, loc de joaca, acces rapid zone comerciale si transoport in comun, metrou Nicolae Teclu la 10 minute -12 minute.
Dotarile apartamentului sunt:
Centrala termica in condensare 24 KWCalorifereParchet laminat.Gresie si faianta din importObiecte sanitare in baie.Prize si intrerupatoare.Geamuri termopan PVC.Usa intrare metal (multiple sisteme de siguranta).Apartamentul este amplasat la aproximativ 10 minute de statia de metrou Nicolae Teclu.
Structura de rezistenta este compusa din stalpi de beton armat. Compartimentarile exterioare cat si intre apartamente si in interiorul acestora sunt din caramida tip Porotherm. Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior. Blocul dispune de lift silentios.
In proximitate gasim marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan Titan, Iris Mall, Metro, Auchan Pallady, Jumbo, JYSK, Decthalon, Dedeman si IKEA. Langa bloc regasim: parcul Teilor, bazinul Titan, scoala gimnaziala nr. 116, Mega-Image, Profi, policlinica si restaurante.
Apartamentele sunt bransate la toate utilitatile Sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale, fiind dotate cu centrala proprie si contoare individuale. Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare si reprezinta sugestii de amenajare.
Direct Dezvoltator, fara comision !

Pretul nu include TVA 5% si este valabil pentru un avans de 15% din valoare apartamentului la semnarea antecontractului.
Avans minim 15%.

Pozele sunt cu titlu de prezentare!

452 vizualizari Bucuresti 06 Jun, 09:22
Statii metrou
Nicolae Teclu 17 min
1 Decembrie 1918 (M3) 18 min
Anghel Saligny 32 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv