Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
67.900 €
Bucuresti 09:00
...
79.443 €
Bucuresti 13:05
...
76.000 €
Bucuresti 12:10

Anunt inactiv

Metrou Nicolae Teclu - Ultimele apartamente - Comision O

70.381 €

Metrou Nicolae Teclu - Ultimele apartamente - Comision O

70.381 €
Caracteristici
Suprafata 55 mp An 2023 Decomandat Etaj 5 din 8 M 13 min.
Descriere
STAR-CONSTRUCT va prezinta un ansamblul rezidential ajuns la al 3-lea proiect din portofoliu, a carui lucrare de constructie a inceput in februarie 2021. Ansamblul rezidential se afla in zona Theodor Pallady, langa statia de metrou Nicolae Teclu, Sector 3, Bucuresti. Acest ansamblu este compus din 3 blocuri, avand regimul de inaltime de P 7 8 (retras), cu un total de 221 de apartamente, impartite astfel:

72 de garsoniere,
114 apartamente cu 2 camere,
35 de apartamente cu 3 camere.

Imobilul este amplasat la aproximativ 7 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. in proximitate gasim: gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri: Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Metro, Decathlon, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.
Sistemul constructiv (corpurile A, B si C) are infrastructura de tip cutie rigida formata din radier, pereti structurali din beton armat pe contur si planseu peste demisol, iar suprastructura este dintr-un sistem compus de pereti structurali cuplati din beton armat. Peretii interiori sunt din BCA de calitate, cu un coeficient marit pentru izolatie fonica si termica.
Fiecare apartament este bransat individual la toate utilitatile (gaze, apa, canalizare si curent electric) si se vinde la cheie cu urmatoarele finisaje de calitate: parchet laminat, gresie, faianta, usi de interior etc. Centrala termica este individuala, pentru fiecare locuinta, iar incalzirea este prin pardoseala, oferind un confort sporit.
Ansamblul ofera 144 locuri de parcare la nivelul solului si 77 locuri de parcare simple (acoperite) la nivelul demisolului.
Fotografiile atasate au caracter informativ!
Pret fara tva, valabil pentru plata in avans a 70%-80% din valoarea apartamentului la momentul semnarii antecontractului.
Comision 0%! Direct Dezvoltator! Birou de vanzari!
Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati!
Andrei Uta - Manager Proiect - birou de vanzari STAR CONSTRUCT.
Parcul Teilor - Ozana - Nicolae Grigorescu - 1 Decembrie 1918 - Nicolae Teclu - Metrou - Salajan - Titan - Noul Titan - Trapezului - Theodor Pallady - Liviu Rebreanu - Balta Alba - Parcul I.O.R. - Autostrada - Centura - Centre Comerciale - Mijloace de Transport - Prima Casa - Noua Casa - Credit Ipotecar - Ocazie - Oferta - Discount - Bloc Nou - Constructie Noua - Zona Verde
388 vizualizari Bucuresti 27 Apr, 12:46
Statii metrou
Nicolae Teclu 13 min
Anghel Saligny 26 min
1 Decembrie 1918 (M3) 28 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv