Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
115.000 €
Bucuresti 13:46
...
104.383 €
Bucuresti 20:50

Anunt inactiv

Militari, apartament 2 cam., mobilat si utilat

46.500 €

Militari, apartament 2 cam., mobilat si utilat

46.500 €
Caracteristici
Suprafata 38 mp An 2020 Decomandat Etaj parter din 4
Descriere
str. Tineretului, apartament 2 camere, mobilat si utilat, totul nou, nefolosit si de foarte buna calitate, poze reale, cu mutare imediat, situat Militari, Metro, Auchan, STB 178 si 138, pe strada Tineretului.
Detalii suplimentare
Oferta promotionala, apartament 2 camere, mobilat si utilat, totul nou, nefolosit si de foarte buna calitate,poze reale,cu mutare imediat,situat in zona Militari, Metro, Auchan, Ratb 178 si 138, pe strada Tineretului, excelent compartimentat, decomandat,balcon inchis, suprafata utila 38 mp, intr-un bloc P+4, cu lift. Structura este extrem de solida construita din beton, cu pereti din caramida porotherm(inclusiv cei interiori) si izolatie termica de 10 cm polistiren, la exterior. Apartamentul se vinde la cheie, cu finisaje -gresie, faianta, parchet, usi, obiecte sanitare - cu centrala termica (in condensatie) proprie, tamplarie Salamander cu 7 camere, iluminat stradal, strazi asfaltate. Utilitati: canalizare, gaze, curent electric, cablu Tv, internet. Utilitati :,canalizare,gaz, curent electric, cablu tv. Blocul este amplasat la 50 ml de actuala statie STB 178,278 si 138.Ansamblul se afla intr-o zona cu regim mic de inaltime al imobilelor,cu case in apropiere,mult mai aerisita si mai accesibila.Imobilul este finalizat. Deasemenea in apropiere se afla centrul comercial Auchan, Practiker, Metro si zonele de relaxare - parc in apropiere, piscine, sali de fitness, sauna, salina, parc la 3 minute de mers pe jos si unde s-a inceput deja constructia pt. gradinita si scoala de stat.

Pret 46500 E Comision 1%
Optiuni interior
Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon Lift Reabilitat termic Structura beton Structura caramida
1.559 vizualizari Bucuresti, Sector 6, 17 May, 08:04
Statii metrou
Statii STB
Tineretului 3 min
Cartier Militari 5 min
Anunt inactiv